Konumuz kişi sayısı değil, en büyük sıçramayı yapıpta başarı sağlayanpanpa my de türkiyenin yarısı oynadığı için o konuda geçen olmaz
Konumuz kişi sayısı değil, en büyük sıçramayı yapıpta başarı sağlayanpanpa my de türkiyenin yarısı oynadığı için o konuda geçen olmaz
var da bnm ilgi alanımda değillerErkeklerden kimse yok herhalde?
ee tamam işte gizem karaca figuranlıktan başrollüğe daha büyük ne sıçraması olacakKonumuz kişi sayısı değil, en büyük sıçramayı yapıpta başarı sağlayan
Ama kıvançla böyle çok önemli bi projeye farahım geldi.var da bnm ilgi alanımda değillergeçen hafta biri kurtlar vadisi pusuya katıldımy de ahmed paşanın öldüğü bölüm gözükmüştü sadece
ee tamam işte gizem karaca figuranlıktan başrollüğe daha büyük ne sıçraması olacak
Ama kıvançla böyle çok önemli bi projeye farahım geldi.farkı öbgzk farkı salı 20.00 farkı d yapım farkı öbgzk reji ve oyuncuları ve son olarak farkı bundan önceki 2 yıl boyunca salı günkü yorumlarım
Netice önemli panpatamam daha fazla konuşmayaloım bunu sayılarla belli drum
Tam da resmini koymuş.
oho destere o ikisi araında seçim yapana ka my final yaparTam da resmini koymuş.@destere sende farahın karlar içinde ki resmini koyda. Denilcek tek söz bile kalmasın
Kurt seyitte sezon finaline girer.oho destere o ikisi araında seçim yapana ka my final yapar
Ben yakışıklılardan kastettim, içi geçmişleri değil.var da bnm ilgi alanımda değillergeçen hafta biri kurtlar vadisi pusuya katıldımy de ahmed paşanın öldüğü bölüm gözükmüştü sadece
ee tamam işte gizem karaca figuranlıktan başrollüğe daha büyük ne sıçraması olacak
ayşin ya da ayşenKurt seyitte sezon finaline girer.intikam da bitiyor.
Destereye yine kezban tavırla bugünün saraylısında ki kız kalır.
Kahretsin ismi aklıma gelmedi
Ben yakışıklılardan kastettim, içi geçmişleri değil.
vışşh ben koymadım la o sansürüsansüre karşıyız gülün ucundaki dikeni çek ordan
Ayşen ayşenayşin ya da ayşensanırsam
harem ağaları var
Neyse tamam bir şey demedim.ayşin ya da ayşensanırsam
harem ağaları var
Diken değil destere, yaprakla kapamışlar. Bi halt gözükmüyorsansüre karşıyız gülün ucundaki dikeni çek ordan
işte seçkin özdemir var daha nolsunNeyse tamam bir şey demedim.
Allah o sansürü koyanı menapozlunun yatağına düşürsünforumdash avatarındaki cesareti burda gösteremiyorsa onu protesto ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?