Muhteşem Başarıya Örnekler

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,180
Puanı
1,060
Türkiye'nin en çok ülkeye satılan dizisi unvanını ele geçiren Muhteşem Yüzyıl'a ilgi dünyada gün geçtikçe artıyor.
Bu konuda değişik ülkerlerden ''muhteşem yüzyıl'' örneklerine yer vereceğiz.Öncelikle şu cümle ile başlayalım:
New York Üniversitesi'nden Osmanlı çalışmaları profesörü Leslie Peirce ise Osmanlı kaynaklarında harem ile ilgili detaylı bilgiler bulunmadığını ve bu nedenle yapımın tarihî gerçekliklere uyması açısından makul bir senaryo yazılması gerektiğini belirtmiştir.Dizi, Hollywood yönetmeni Randal Kleiser tarafındansa "uluslararası düzeyde bir iş, yurtdışına pazarlanabilir" şeklinde yorumlanmıştır.

1-ARNAVUTLUK-Sulejmani i Madhërishëm

[video]http://webtv.albanianscreen.tv/pages/videot/sulejmani_i_madherishem__episodi_125/ALB[/video]
YAYINLANAN SON BÖLÜM
TANITIM FRAGMANI

2-BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ ve ortadoğu:redface:sn tv 18 arap ülkesine yayın yapıyor.

PRENSES'İN SARAYA GELDİĞİ BÖLÜM
1.sezon tanıtım
tanıtım fragmanı
3-BOSNA HERSEK ve balkanlar
tanıtım fragmanı
1.sezon finali

4-ÇEK CUMHURİYETİ
tanıtım fragmanı
hayranların hazırladığı klip

5-RUSYA:yayınlandığı kanalın sitesinde diğer dizilerden ayrı üstte özel sekmesi var.
46.BÖLÜm FRAGMANI
63.bölüm son ksım
2.sezon 1.bölüm

6-SLOVAKYA
[video]Sultán[/video]
tanıtım fragmanı

7-İRAN
1.BÖLÜM

8-MAKEDONYA
Tanıtım fragmanı

KARAKTERLER İÇİN VİDEOLAR

Muhteşem Yüzyıl'ın 2012 yılı sonuna kadar 60 ülkeye satılarak rekoru elinde tutmaya devam etmesi bekleniyor.
kaynak:http://www.startv.com.tr/dizi/muhtesemyuzyil/haber/muhtesem-yuzyilin-muhtesem-basarisi

HAYRAN VİDEOLARI
NİGAR-İBRAHİM aşkı
uyarı:haber FF'nin biricik üyesixemrexxx'in özel haberidir.Çalıntılanamaz ve habersiz yayınlanamaz.
bu da editörün imzası::biggrin:😀F

edit:bazı yabancı kelimeleri anlamadığım için hatalar olabilir.araştırmalarımız durmadan devam edecek.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Dizi oldukça başarılı. Umarım çok uzatıpta seyirciyi bıktırmazlar.