Muhammed Cangören Deha Kadrosunda!

Bully

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
55,614
Puanı
1,060
Show TV ekranlarında yayınlanan, yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Umut Aral'ın, senaristliğini Damla Serim'in üstlendiği, başrollerini Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Ahsen Eroğlu ve Melis Sezen gibi isimlerin paylaştığı Deha’nın kadrosuna son olarak Çukur, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yalı Çapkını gibi dizilerde yer alan usta oyuncu Muhammed Cangören dahil oldu.

Oyuncu dizide Karga ve Hakim karakterlerinin babasını canlandıracak.

Deha, yeni bölümleriyle Pazar 20:00’da Show TV’de!

GeTNw1rWIAAmz0a

Ulan bana bakın sizi yerim la 😂

Çukur'dan önce de Kurtlar Vadisi vardı 😎 @12.Adam

Ama yalan yok bekliyordum Hudutsuz'a :( Ulan bahadır
Ben son dizilerini yazdım konuya, yoksa Abuzer Kömürcü efsanedir :A Çukur ve EDHO'daki karakterleri de fenomen oldu.

Muhammed Bey EDHO yayından kalktığı için Bahadırlara küsüp Deha'yı tercih etmiş olabilir :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Seni yırtarım bak 😂 Ozan Akbaba Bahadırlara küsmemiş, Muhammed Cangören kim 😂 @Bully
Ozan Bahadırlara küsmez çünkü yıllarca dizide oynadı adam belki diziden sıkıldığı için yayından kaldırılma işine geldi ama Muhammed Cangören 1 sezon oynayabildi, Hamdi baba çok sevildi daha uzun süre oynardı adamın hevesini kırdılar :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Ozan Bahadırlara küsmez çünkü yıllarca dizide oynadı adam belki diziden sıkıldığı için yayından kaldırılma işine geldi ama Muhammed Cangören 1 sezon oynayabildi, Hamdi baba çok sevildi daha uzun süre oynardı adamın hevesini kırdılar :A
AHHHHH ATEŞE DÜŞTÜM AHHHH #EDHO 😂

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
  • Güldürdün
Reactions: Bully and Alemdar