muhalefet timi 2. bölümüyle geliyor

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,264
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
2.bölüm
meltemin hayatı tehlikede
Arjen müdür ve ekibi ve Ali ozan Amir ve ekibi birisi Ali ozan Amiri kıskanır AMA bu terör örgütünden bir kızdır sonucunda Yağmuru hapse attırır terörle mücadele ekibi
Yağmur:Ali ozan Amir yanlış olduğunu anlar ben niye bomba patlatıyım

fehri amir Ali ozanı Arjenden kıskandınmı
Yağmur evet amirim
meltem alo Ali ozan Amirim yağmur tutuklandı neden almışlar kıskanmış seni Arjenden hemen gel başı belada hatta kaçırılan çocuklar var bide siz iki olayıda çözersiniz belki bağlantılıdır
Arjen sen ona inanıyormusun Ali ozan
Evet Arjen o hoteli patlatmaz kolay kolay
Arjen kıskançlık bu örneğini metede gördünüz
Ali ozan umarım öyle bişey olmamıştır ben eminim o öyle bişey yapmaz
Arjen peki
ali ozan Amir ve ekibi kaçırılan çocukların ailesiyle konuşmaya gidecekten bomba patlaması
hepsi tuzak o zaman bunlar tek bir yerde bağcılarda hedefi meltem olan meltem ve ekibi gelir polisler tam geldiklerinde bomba kapıyı açtığında hemen terörle mücadele ekibi meltemide yakalar mazı restaurantını basıp direni tutuklar tek tek savcı yağmurun ekibinide tutuklayan fehri amir ve ekibi
Ali ozan Amir mi o işe bişey yapamaz hepsi sahte bağcılara giderken bir imamdan fabrikayı patlatmasını ister poliside oraya çağrıcaksın herkes geldiğinde patlatıcaksın
Ali ozan Amir ve Arjen imamı kurtarır
imam siz olmasaydınız bitmiştim o bizde ifadesi anlaşıldımı git hemen bir sorunumuz var anlaşıldımı bombayı onun camisine koycağız Ali ozan Amir ve ekibi camiyi koruma altına alır eski imamı tecavüzden camisini kaybetmiş ve onlar bir ordu şeklinde gelirler ilk önce polisleri pusuya düşürür camiyi yakarlar imam ölür ve namaza gidenleri liste yapmışlar ve o öğretmene gelmiş imam hatipoğlu öğrencisinin çantasına bomba koymuştur öğretmenlerden birisi süphelenince çantayı açar ve bomba patlar
bu hedefte Enis var selim Çiğdem de fettuhlah gülen lisesinde öğretmendir ve bomba patlar en sonda gezy pastahanesinde bomba patlar
Çiğdem ne yapıcaz
Enis eyvah eyvah geçmiş olsun yemek olmuyalımda pkk ya
selimin sevgilisi terör örgütünden bir kız kandırmıştır ve hemen otarafa bomba koyar ve patlar
hetal eğer cariyem olmazsan Çiğdem enis ölecek bu da göz dağı enis açma bomba ve patlar
ali ozan Amir ve ekibi gelir Arjenle baltayla gezen bir polis ekibi cuma namazı için cağırılırken tek tek yok olur nerde olduğu bulunamıyor baltalı birisi şimdi BALTALILAR gelirler ve kaçırırlar Ali ozan Amire göz dağı diye jandarma ve Asker kaçırılır ve o çocuklardan birisi kaçmaya çalışır ve baltayla kesip yerler ve dağda yer altı okulu var ve onları eğitip ama onlar istemiyor onlara madeni gösterirler ve bombayı patlatır
Fabrikaya bomba götürürler polisleri çağırıp fabrikada bomba patlar trafik polisimiz kayıp kaç 3 kişi
2.bölüm sonu

aaaa öğretmen oluyorum bomba patlıyor pastaneye gidiyorum bomba patlıyor bu bombalar azalsa braz :F

@Çiğdem- insanları hamburger yapıyorlar bide en azından ondan ucuz yırttın

dikkatli ol @Çiğdem- her yerden hamburger alma sebep bu
aslanetabd.jpg

Eline sağlık güzel olmuş bayada ilginç cami imamının tecavüzle işi ne ?
Biz bombalardan bombalara giriyoruz baya bir ilginç ve güzel :)