"Muck" ve "Kalbim 4 Mevsim" Dizileri Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Yeni yılla birlikte yeni dizilerde ekranlara merhaba diyor. 5 Ocak Perşembe günü 2 yeni dizi birden aynı saatte ekranlara gelecek.

Doğuş Grubu'na geçtikten sonra büyük değişime giren Star TV, yeni yılla birlikte yeni bir diziyi daha ekrana sürüyor.

SAADET SOFRASI ÇORBACISI GELİYOR
Kalbim 4 Mevsim dizisinin başrollerinde daha önce Arka Sıradakiler'de Kemal Hoca'yı canlandıran başarılı oyuncu Bülent Emin Yarar, son olarak Behzat Ç. dizisinde Behzat'ın sevgilisini oynayan Ayça Varlıer ve Survivor yarışmasından sonra Muhteşem Yüzyıl'da da rol alan Merve Oflaz oynuyor.

SHOW TV'NİN GENÇLİK DİZİSİ MUCK
5 Ocak Perşembe günü ekranlarda yer alacak diğer bir dizi ise Show TV'nin uzun süredir tanıtımlarını yayınladığı gençlik dizisi MUCK.

Plato Film'in yapımcısı olduğu Muck dizisi, ilk bölümüyle Perşembe 20.00'de Show TV'de olacak. Acun Ilıcalı'nın Yok Böyle Dans yarışmasında jürilik de yapan Azra Akın ile şarkıcı Bedük ve tecrübeli oyuncu Murat Serezli'nin başrollerinde oynadığı Muck dizisi özel bir üniversitede konservatuar okuyan öğrencileri konu alıyor.

manset-yeni-diziler-050112.jpg

bence ikiside kötü reytingler alırlar ama aralarındaki yarışı muck kazanır.

mucku izlicem... çok konuşulan bir dizi.. tanıtımlarıda ilgimi çekti... ratingler konusunda bi yorum yapmak istemiyorum ama bana tutmaz gbi gelior.. ynde sonuna kadr izlicem...

Bu hafta Kurtlar Vadisi Pusu'nun yokluğu iki dizi için önemli bir avantaj. Tabii yine de işleri çok zor. Bence MUCK sürpriz yapıp iyi bir başlangıç yapar. Kalbim 4 Mevsim'in ise zirve yarışında olacağını hiç sanmıyorum...

Son düzenleme:
Fatmagül'ün Suçu Ne yeni bölümüyle zirvede yer alir o'nu MUCK takip eder bence.

MUCK ilk 3 girer kesin ... 6-7-8 aralari reyting alir bence :))) ben kesinlikle MUCK izlicem fgsn cok sikici :DD

valla Muck dizisini izleyeceğim tanıtımları falan hoşuma gitti ayrıca Azra Akın da Şarkı Söyleyecekmiş ilk bölümde Harika bi şarkı dinleyin bence :D