MUCK Dizisinin Ömrü Pek Uzun Değil Gibi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Show TV'de yayınlanan M.U.C.K. isimli dizide (Bu ne ya SSCB gibi) roller koptu. Başroldeki Azra Akın ve Haluk Piyes gitti. Bu gelişme eskidi bile... Yapım şirketi yeni bir yönetmen, daha genç bir oyuncu kadrosuyla yola devam kararı aldı. Peki ne oldu? Olanı söyleyeyim; önceki gün tamamen kopuk bir diziyle yüzleştik. Zaman ve sahneler birbirinden kopuk, kişi ve diyaloglar bağlantısız filan... Öyle ki bir gün içinde üç farklı kıyafetle gezebilen karakterlerin yanında üç günde bir gömlek değiştirmeyen karakterler vardı. Bu yavruların çoğu da sosyetik oluyor... Sanıyorum yönetmenin devamlılık gibi bir kaygısı yok ve sanıyorum bu kaygısızlık hali dizi için çok ciddi bir kaygıya dönüşmek üzere... Dizi bu haliyle bir öpücükle işi bitecekmiş gibi duruyor. Mucuk diye öpmezler umarım, şöyle salyalı filan!

Mesut Yar - Posta

Aslında son ayrılıklardan sonra gençlerden oluşan düşük maliyetli bir dizi haline geldi. Bu oranları PT2'de sürdürürse devam edebilir bence. Bir dizinin devam etmesi için illa ilk 10'a girmesine gerek yok... Ama Show TV pek öyle düşünmüyor. İyi reyting almıyorsa acımadan kaldırıyor direkt, büyük ihtimal MUCK'un da sonu öyle olacak...

aslında hafta sonları sabah dizisi olsa daha iyi olmaz mı hem maliyeti de düşük hemde eskiden sabrina falan vardı şimdi de türk gençlik dizisi olmuş olurdu

Kanallar o işe pek parlak bakmıyorlar nedense

ilginç valla mesela ben hafta sonu sabahları izleyecek bi şey bulamıyorum anca magazin haberleri var.. böyle diziler olsa oturur onları izlerim daha güzel olur benim gibi düşünen de bi sürü insan vardır