Neyse ki özentinin alası olan Kadın'ı izleyenlerin zevkini ciddiye almıyoruz da böyle tuhaf yorumlar forumdan pek karşılık bulmuyor.Kalp Atışı'nın özentisi olmuş fragman, birde Onur Tuna ve Taner Ölmez olmamış yakıştıramadım röllerine.![]()
Neyse ki özentinin alası olan Kadın'ı izleyenlerin zevkini ciddiye almıyoruz da böyle tuhaf yorumlar forumdan pek karşılık bulmuyor.Kalp Atışı'nın özentisi olmuş fragman, birde Onur Tuna ve Taner Ölmez olmamış yakıştıramadım röllerine.![]()
Hangi dizi 3. sezonu görmüş ki Kadın özenti olsun? Hande Altaylı kendine özgü senaryosuyla hala devam ettiriyor diziyi, çatla.Neyse ki özentinin alası olan Kadın'ı izleyenlerin zevkini ciddiye almıyoruz da böyle tuhaf yorumlar forumdan pek karşılık bulmuyor.![]()
Nasıl bu dizi hakları satın alınmış bir uyarlama olmasına rağmen sana göre Kalp Atışı'nın özentisiyse o tuhaflık da benim için daha önce elli kez yapılan tek başına kalan kadın dizilerinin özentisi. Kadın'dan daha yüksek reytingler alacak endişelenme.Hangi dizi 3. sezonu görmüş ki Kadın özenti olsun? Hande Altaylı kendine özgü senaryosuyla hala devam ettiriyor diziyi, çatla.
Forum dediğin de kaç kişilik ki şurda, önemli olan seyircinin izlemesi, Kadın'ın çeyreği kadar reyting alırsa devam eder.![]()
Sen şimdi o kadar eleştirdiğin, yerin dibine soktuğun Yasak Elma'nın başrolünün dizisini izleyeceksin yani?Nasıl bu dizi hakları satın alınmış bir uyarlama olmasına rağmen sana göre Kalp Atışı'nın özentisiyse o tuhaflık da benim için daha önce elli kez yapılan tek başına kalan kadın dizilerinin özentisi. Kadın'dan daha yüksek reytingler alacak endişelenme.![]()
Efsane bir dizi olacak. Merakla bekliyoruz. Kesinlikle tutacaktır. ??????.
Kalp Atışı'nın özentisi olmuş fragman, birde Onur Tuna ve Taner Ölmez olmamış yakıştıramadım röllerine.![]()
Beğenirseniz şans verebilirim, nede olsa Medyapım'ın dizisi.Kalp atışı ile alakası yok izle anlarsınbende Taner ölmezi çok yakıştırdım
Mucize Doktor'u izle. Onu internetten izle. Teknoloji çağındayız artık.Şampiyonda perşembeymiş ya onuda izlicektim ne yapacaksam şimdi![]()
Mucize Doktor'u izle. Onu internetten izle. Teknoloji çağındayız artık.
Beğenirseniz şans verebilirim, nede olsa Medyapım'ın dizisi.![]()
Mucize Doktor tv de ağır basıyordur. Yanlışlık olmasin. ??????.Aynen birinden biri netten olacak ama hangisi olsun diye düşünüyorum mucize doktor ağır basıyor![]()
Mucize Doktor tv de ağır basıyordur. Yanlışlık olmasin. ??????.
Heh tamam şimdi oldu. Sevindim. ?.hahayok yanlış dedim tv de ağır basan mucizde doktor şampiyon netten olur
Heh tamam şimdi oldu. Sevindim. ?.