Tamam işte ben buraya alem diyorum, senin de benim alem dediğim yerde işin yokmuş"Senin" dedim "senin"
Tamam işte ben buraya alem diyorum, senin de benim alem dediğim yerde işin yokmuş"Senin" dedim "senin"
Herkes kendi yolunda olmaz serhatttt bırak artık peşimiTamam işte ben buraya alem diyorum, senin de benim alem dediğim yerde işin yokmuş
Kim kimin peşinde acaba yaşından başından utanHerkes kendi yolunda olmaz serhatttt bırak artık peşimi
Ben yaşlanmıyorum cnm. BUnu bil ona göre konuş. Ben yaş alıyorumKim kimin peşinde acaba yaşından başından utan
Alacağını almışsın sen, bir ayağın Çukur'da
Forumda hangi avatarı kullanacağima sana mı soracağimAlacağını almışsın sen, bir ayağın Çukur'da
Avatarını değiştir beni tahrik ediyorsun
Karıştığım yok sadece çok iyi duruyor ve senin profiline karşı tahrik olmak istemiyorumForumda hangi avatarı kullanacağima sana mı soracağimİstediğim avatarı kullanırım. KarişamazsınızAvatar boyutunu uzatayım mı
Ahhh ironiyi almayıp kariştiğin yok demen 🤦♂️Karıştığım yok sadece çok iyi duruyor ve senin profiline karşı tahrik olmak istemiyorum
Uzat benim için sıkıntı yok
Anladım be saçmalamaAhhh ironiyi almayıp kariştiğin yok demen 🤦♂️
Fetiş olmadiğim için kestim oralari
Yemin olsun sana emoji yetiştiremıyorum 🤢🤮😷Anladım be saçmalama
Hahahah başka şeylerin fetişisindir sen
Naptım ayolYemin olsun sana emoji yetiştiremıyorum 🤢🤮😷
Herkesin fetişisti olduğu bi yerler vardırFetiş düşüncen için
Daha yeni mi anladın hasta olduğunu. Ruhu böyle.Hasta mısın sen be 😱
Of çok boşsun ya..Yorumunu buraya taşıdım
Ruhu batsınDaha yeni mi anladın hasta olduğunu. Ruhu böyle.
Of çok boşsun ya..
Senin yapamadiğin adminliği yaptım boş yapıp durmaDaha yeni mi anladın hasta olduğunu. Ruhu böyle.
Of çok boşsun ya..
Boş yapma konusunda senin eline su dökemem cnm.Senin yapamadiğin adminliği yaptım boş yapıp durma
Şuan beni geçiyorsunBoş yapma konusunda senin eline su dökemem cnm.
Yok yok her gün o kadar saçmalıyorsun ki yetişmek mümkün değil.Şuan beni geçiyorsun
Çabanı takdir ediyorumYok yok her gün o kadar saçmalıyorsun ki yetişmek mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?