Mucize Doktor'dan Rekor Üstüne Rekor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,928
Puanı
1,061

FOX'un fenomen dizisi Mucize Doktor rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor.

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Özge Özder ve Fırat Altunmeşe'nin paylaştığı yapım, Total'de 16.33, AB'de 18.73 reytingle 2019-2020 sezonunun en çok izlenen dizisi olmaya devam etti.

Mucize Doktor, yeni bölümleriyle her Perşembe 20.00'de FOX'ta!

(ÖNEMLİ NOT: Paylaşımdaki share rekoru ibaresi doğruyu yansıtmıyor. Zira Total rekoru halen 21 Şubat 2018'de aldığı 40.78 share ile 'Sen Anlat Karadeniz'in 5. bölümüne ait.)

Doğrucu Davut musun sen.
@Aserat
Ben de çok sevindim ilk görünce ama aklıma hemen 21.38 reyting aldığı ve share'inin daha yüksek olduğu geldi. Gizem Özpamuk gibi doğru haber alma özgürlüğünü vermek zorundayım.

Ama zaten arada 1 puanlık fark var gelecek haftalarda mutlaka kırar.

Reactions: xBUGRAx

İkinizi de Allah bildiği gibi yapsın.

Reactions: Aserat
Sak zaten bir onu almıştı. Onu aldığı hafta ab si çok düşüktü. Mucize Doktor fark attı. ??????.

JS konularıdan sonra MD'nin konularıyla içimizi baymaya devam ediyon
@Aserat

Reactions: Angelica
Total'de 16.33 çok net bir sonuç, ayrıca her hafta üstüne koymaya devam ediyor..

JS konularıdan sonra MD'nin konularıyla içimizi baymaya devam ediyon
@Aserat
Her hafta rekor konularını sosyal medyadan görüp açıyorum yoksa hiç aklıma bile gelmez.
Ve sezona damga vuran tek dizi olarak tabii ki konuları açılacak çatla.

Her hafta rekor konularını sosyal medyadan görüp açıyorum yoksa hiç aklıma bile gelmez.
Ne çatlıycam bende dizinin sıkı takipçisiyim

Aslında dolaylı olarak rekor Mucize Doktor'da. O 21 reyting alarak 40 share almıştı. Bu 16 reyting alarak 39 share aldı. ??????.