'Mucize Doktor'da Şok Ayrılık! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,628
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
mucize_doktor_a_veda_edecek_h10268_39b6f.jpg

'Mucize Doktor'da sürpriz ayrılık!

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Murat Aygen, Hakan Kurtaş ve Zerrin Tekindor'un paylaştığı yapıma Ezgi Asaroğlu veda edecek.

Yeni sezonda Ezo karakteri ile hikayeye dahil olan Asaroğlu'nun 13 bölümlük sözleşmesinin bittiği öğrenildi.

'Mucize Doktor' yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de FOX'ta!

Kaynak: Dizi Doktoru

• Harika
Reactions: 12.Adam
Günün mükemmel haberini verdiğin için teşekkürler 😊.

Başta güzel şeyler olacak hissini veriyordu ama sonradan bozulan bir karakterdi. Kendisinin yolu açık olsun.

Of mıymıy Nazlı uğruna güzelim Ezo'yu harcadılar şaka gibi. Oysa neler neler çıkardı ama Pınar Bulut'un beceriksizliği sağolsun böyle bir potansiyel çar çur edildi. Oysa Ezgi Asaroğlu ne heyecanlarla kabul etmiştir yazık oldu gerçekten.ss

Of mıymıy Nazlı uğruna güzelim Ezo'yu harcadılar şaka gibi. Oysa neler neler çıkardı ama Pınar Bulut'un beceriksizliği sağolsun böyle bir potansiyel çar çur edildi. Oysa Ezgi Asaroğlu ne heyecanlarla kabul etmiştir yazık oldu gerçekten.ss
Kadın dizide kimi kimle eşleştireceğini şaşırdı. :D Ferman-Vuslat-Doruk ve Ferman-Beliz-Tanju üçgeni kurdu. Nazlı-Ali-Ezo üçgeni onu yormuş sanırım. :D

Kadın dizide kimi kimle eşleştireceğini şaşırdı. :D Ferman-Vuslat-Doruk ve Ferman-Beliz-Tanju üçgeni kurdu. Nazlı-Ali-Ezo üçgeni onu yormuş sanırım. :D
Öyle bir üçgen yok o kadar da değil. :A Ama maalesef dizinin büyüsü kaçmaya başladı bu kadar ayrılık da iyice tüy dikiyor. Sezon sonunda iyi reytinglerle bitse güzel olacak.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Sonunda kurtulduk ilk başta ezo karakterini seviyordum ama daha sonra saçma sapan aşk üçgeni soktular. İyice soğumuştum çıkması iyi oldu

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Yorumlardan da anladığım kadarıyla kimse sevmiyormuş ve iyi olmuş. :A Bu arada baştan beri bu karakteri Seda Bakan'ın karakteri zannetmem dışında sorun yok. :A

Yok be laf aramızda geçen sezon da çok az izleyebilmiştim. :A Başlamam gerek bir yerden de bu saatten sonra bu süreler çok uzun birkaç bölüm bölüm olarak izleyip sahnelerden devam etmem gerekecek gibi. :A
İlk sezonu izle, ikinci sezona gerek yok. :A İkinci sezon tahmin edemeyeceğin kadar berbat. :F

Seda Bakan, Adil Hoca'nın kızıydı ama çıkalı baya oldu. Ezgi Asaroğlu'da Zerrin Tekindor'un (Vuslat) kızı. :A

İlk sezonu izle, ikinci sezona gerek yok. :A İkinci sezon tahmin edemeyeceğin kadar berbat. :F

Seda Bakan, Adil Hoca'nın kızıydı ama çıkalı baya oldu. Ezgi Asaroğlu'da Zerrin Tekindor'un (Vuslat) kızı. :A
Deme ya, meraktan yine izlerim de neyse uzun bir süre başlamam zaten. Mesela hala Zalim İstanbul'u izleyemedim. :F

Bak hayal meyal hatırlıyor gibiydim demek çıkmış. Bu bilgiyi hiç duymamıştım sanırım. :F

Deme ya, meraktan yine izlerim de neyse uzun bir süre başlamam zaten. Mesela hala Zalim İstanbul'u izleyemedim. :F

Bak hayal meyal hatırlıyor gibiydim demek çıkmış. Bu bilgiyi hiç duymamıştım sanırım. :F
Evet o da çıktı, koronavirüs oldu. Sağlığı için devam etmek istemedi.

Zerrin tekindor un en kısa zamanda çıkması dileğiyle 🤣🤣

Sonunda kurtulduk ilk başta ezo karakterini seviyordum ama daha sonra saçma sapan aşk üçgeni soktular. İyice soğumuştum çıkması iyi oldu
Ali'nin daha fazla sosyalleşmesi için geldi dediler, ama çok farklı bir şey çıktı. :A Keşke annesini de alıp gitse. :F

• Beğendim
Reactions: Walter White

Forum İstatistikleri

Konular
172,112
Üyeler
8,465
Son Üye
bonusssimo