Off dayanamaz kesin. Korona kapmişim forumdan uzaktım bile derMD'yi bir kere geçtik kudurdun sürekli geçsek ölürsün heralde sindir artık
Off dayanamaz kesin. Korona kapmişim forumdan uzaktım bile derMD'yi bir kere geçtik kudurdun sürekli geçsek ölürsün heralde sindir artık
Her türlü çirkeflik beklenir bundanOff dayanamaz kesin. Korona kapmişim forumdan uzaktım bile der@Aserat
MD'yi bir kere geçtik kudurdun sürekli geçsek ölürsün heralde sindir artık
0.35'le aldığınız zirveye o kadar takmıştınız ki bir yerden sonra size laf anlatmayı bıraktım.Off dayanamaz kesin. Korona kapmişim forumdan uzaktım bile der@Aserat
Özellikle ABnin acısını paylaştik0.35'le aldığınız zirveye o kadar takmıştınız ki bir yerden sonra size laf anlatmayı bıraktım.Bir grupta almasına bu kadar sevindiyseniz sezon başından beri ne acılar yaşamışsınızdır yazık.
Biz sevinmedik senin çatlamalarına güldük o kadar0.35'le aldığınız zirveye o kadar takmıştınız ki bir yerden sonra size laf anlatmayı bıraktım.Bir grupta almasına bu kadar sevindiyseniz sezon başından beri ne acılar yaşamışsınızdır yazık.
Zamanında bölümün kendisini izledik zaten kaç ay önceki fragmanı ne yapalım.
Kanal paylaşmış bana ne bağrıyorsunZamanında bölümün kendisini izledik zaten kaç ay önceki fragmanı ne yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?