Mucize Doktor 5. Bölüm Yorumları

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
96,969
Reaksiyon puanı
62,567
Puanı
1,060
FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi 'Mucize Doktor'' bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor!

Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini ise Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu Pınar Bulut ve Onur Koralp'in kaleme aldığı dizinin kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal, Murat Aygen, Hazal Türesan, Özge Özder, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel ve Korhan Herduran yer alıyor.

Dizinin 5. bölümü ile ilgili yorumlarınızı bu konu altında yapabilirsiniz. İyi seyirler.


 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,509
Reaksiyon puanı
62,794
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Ali'nin yüzünün bol bol güldüğü, Açelya yılanının başının ezildiği bir bölüm dileğiyle. :Z
 

Angelica

Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,687
Reaksiyon puanı
56,847
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Bölüm yine muhteşemdi Alim yine kendine hayran bıraktı Nazlıya kızdım Fermana kızdım
Aliyi üzüyo ikiside ya
 

Gizmen

Favori Üye
Katılım
12 Nisan 2018
Mesajlar
6,894
Reaksiyon puanı
2,857
Puanı
360
Yaş
24
#MucizeDoktor haftaya da süper olacak anlaşılan. Düğun konvoyu Ali'yi baya zorlayacak gibi. Bu diziyi izlemeyenler çok şey kaybediyorlar. ??????.
 
  • Harika
Reactions: Angelica

alperuz

Favori Üye
Katılım
2 Şubat 2019
Mesajlar
11,927
Reaksiyon puanı
11,351
Puanı
700
Konum
İstanbul
Bölümü yeni izledim. Bir şeyler yazmak istedim.

Ali'nin kriz sahnesi çok dokunaklıydı. Karakterin hüznünü izleyiciye iyi vermiş Taner. Ali ve hasta Kerem'in bütün sahneleri çok güzeldi. Ali için zor bir hastaydı. Kanser ve ölüm hakkındaki "Çok acıtmaz herhalde." repliği beni bitirdi. Küçük bir çocuğun ölümü düşünmesi çok korkutucu. Allah kimseye yaşatmasın.
Kerem sayesinde Ali'nin Nazlı'dan hoşlandığını görmüş olduk.
Ferman'ın hastaneyi ayağa kaldıracak şekilde herkese yalan söylerek bir yere gitmesi çok merak uyandırmaya başladı. Bu sırrı umarım yakında öğreniriz. Yani her ne yaşadıysan yaşa karşındaki insanları çok kırıyorsun. Karşındaki insanın da duyguları olduğunu unutuyorsun. Beliz ve Ferman'ı birlikte çok seviyorum ama ilişkilerinde bir kopukluk var. Umarım ilişkilerini toparlar. Beliz'in Kıvılcım karşısında zor durumda kalıp yalan söylemesine üzüldüm. Umarım Beliz ve Ferman arasındaki problem ortadan kalkar.
Açelya ve Demir'in birlikte Güneş'in tiyatroda hayat verdiği karakterle şaka bile olsa dalga geçmelerine ben burdan kırıldım, o sizin arkadaşınız. Destek olmaları gerekirken aşağılayıcı bir şekilde konuşmaları beni rahatsız etti.
Nazlı'nın Ferman'a olan aşkını bile bile duyduğu evlilik teklifi haberini Nazlı'nın yanında söylemesi... Açelya sen nasıl bir karaktersin, abi o senin arkadaşın ya (o senin yengen yengen gibi oldu burası ya :Dneyse)Aşıksın tamam da bu kadar da bencil olmamalı bir insan.
Adil Hoca ve Selvi hemşire sahneleri çok sevimliydi. Sadece ikisinin anlaycağı kelime oyunları falan çok tatlıydı. Aralarında bir aşk mı var yoksa sadece dostluk mu hala çözemedim.
Kerem'in Ali'ye Nazlı hakkında tüyo vermesi ve Ali'nin Nazlı'yı mutlu etmeye çalışması, ama Nazlı'nın arkadaş olarak görmesi...
Ferman ve Ali'nin bazı sahnelerine çok yükseliyorum. Yabancı bir dizi olsa aralarında güzel bir aşk hikayesi yazılabilir ama hayal kurmaya devam :D:D

Güzel ve çok duygusal bir bölümdü. Bölümde aşk üçgeni, hatta altıgeni bile olabileceğinin sinyalleri geldi. Umarım böyle bir şey olmaz. Ve karakter sayısı çok az sanki yeni asistanlar mı gelse?
 
Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Aserat