Mucize Doktor 26. Bölüm Fragmanı (12 Mart 2020)

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FOX'un reytinglere damga vuran dizisi Mucize Doktor'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini ise Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu Pınar Bulut ve Onur Koralp'in kaleme aldığı dizinin kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Özge Özder, Reha Özcan, Murat Aygen, Hazal Türesan, Sinem Ünsal, Fırat Altunmeşe, Merve Dizdar, Bihter Dinçel, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran gibi isimler yer alıyor.

'Mucize Doktor' 26. bölümüyle 12 Mart Perşembe 20.00'de FOX'ta!

Son düzenleme:
Reactions: xdragxx
Ya Allah aşkına biri şu Damla'nın patlıcan burnuna çaksın bi tane bu ne ya dizi zevkini yarı yarıya indirdi.

Reactions: Angelica
Yok yahhh....Ben gidiyorum saçını başını yolacağım bu Y.llozun....
Haftaya çok heyecanlı ve gergin olacak.

Reactions: Angelica
D*mla'nın hastanenin en iyi cerrahı olacağını zannetmesi ve olamayacağını izlemek eğlenceli olacak.
Artık bu da işe yaramazsa Tanju'yu yatağa atmaya falan kalkar ondan korkuyorum.

Tanju'yu da ciddi ciddi seviyordum ama bu tavrı gerçekten sinir bozucu. Ali'nin adama gerçeği söylemesi kabahat da ispiyonculuk mu iyi. Kendisine hiç yakıştıramıyorum.

O dediğini yapacak potansiyel var yalnız. Fermanın dediği gibi Ali'nin yaptıklarının çeyreğini zor yapar

Reactions: Aserat
O dediğini yapacak potansiyel var yalnız. Fermanın dediği gibi Ali'nin yaptıklarının çeyreğini zor yapar
İstediği kadar şişinsin sonuçta rezil olacak. Dediği gibi yolu belli.

Gerçi bu dizinin amacı herkesin değişebileceğini göstermek olduğu için sinir edip edip sonra o da iyileşecek Açelya gibi. O yüzden nefret etsem de dizinin genişlemesi ve mesajı için iyi oldu diyorum.

Gereksiz karakter gereksiz olaylar beliz Ali'yi işten mi kovacak imkansız bir şey sevdiğinin hayatını kurtarmış
fragman tamamen boş bölümde boş geçmez inşallah

Reactions: Emre Ozansoy
Gereksiz bir entrika yaratmaya çalışmışlar sanki nolmuş yani Ali'nin hayatında biri varsa yok işle aşkı birbirine karıştırıyormuş bahaneye bak peh.

Ya Allah aşkına biri şu Damla'nın patlıcan burnuna çaksın bi tane bu ne ya dizi zevkini yarı yarıya indirdi.

Gereksiz bir entrika yaratmaya çalışmışlar sanki nolmuş yani Ali'nin hayatında biri varsa yok işle aşkı birbirine karıştırıyormuş bahaneye bak peh.

Kadroya girmiş gitmez tabii hayır ben niyetini anlamış değilim ya niye yapıyo bunları

abi yok kurtuluşumuz bu kızdan yaaa

Yok yahhh....Ben gidiyorum saçını başını yolacağım bu Y.llozun....
Haftaya çok heyecanlı ve gergin olacak.

Yeni fragman yayında!

Ali'nin sürekli şamar oğlanına dönmesi sıktı. Büyük ihtimalle işler tatlıya bağlanacak ama öyle olsa bile Ali istifa etsin de şu hastane bir güzel çöksün ve ona muhtaç kalsınlar. Bunları göreceksek iyi olur ama doğru düzgün özür bile dinlenmezse ne yaparız bilmem. Umarım Total'i kaptırmayız.

Ali'nin karakter gelişiminin devam edebilmesi adına Damla gibi bir karakter şarttı, bu kadar tepki gösterilmesini anlamlandıramadım o yüzden. Hırslı da bir karakter. Bu dizi Ali'nin gelişimine odaklanıyor en temelde, bu dönüşüm hemen yaşanmaz, yaşanmamalı. İlişkisini yaşarken zorlanacak, Damla'yla rekabet edecek zorlanacak, bunlar olacak. Tanju ise işini her zaman her şeyin önünde tutan bir karakter, sadece Kıvılcım'la yaptığı konuşma sonrası "patron benim, bunu da göstermeliyim" gibi bir düşünceye kapıldı tekrar. Hiçbir zaman çok iyi bir karakter olmadığı için bu halleri çok normal bence.

Yalnız geçtiğimiz bölümün kurgusunda sorun vardı. Ali'nin orada babaya gerçekleri söylememesi gerekiyor, buna tamam. Bunun neticesinde annenin sütü kesildi veya morali bozuk anladığımız kadarıyla, çünkü hastaneye dava açıyorlar. Ama bunu taburcu olduğu zaman yapıyor, yani aradan belli bir süre geçmesi gerekiyor bunun için, bu ise bize gösterilmedi.

Onun dışında Damla-Kıvılcım konuşması sırasında Damla gururlu bir karakter imajı çiziyor, aynı Damla gidip Tanju'ya ispiyonculuk yapıyor. Kıvılcım o konuşma esnasında Müdür Yardımcısı, Tanju ise Bölüm Başkanı. Yani yalakalık yapacak bir karakter ise gidip Kıvılcım'a da yapar. Bu da karakterde tutarsızlık olduğunu gösteriyor. Keşke Kıvılcım'la konuşma yaptığı sahne hiç konulmasaydı.

Bu bölüm iki konuya net bir açıklama getiriler umarım.

Taburcu olduğunu gösterilse ne olacak ki. Yani bunu izlesek elimize bir şey geçmeyecek o yüzden gösterilmemesi normal.
Kıvılcım'ın yetkisi daha üst düzey olabilir ama bu tarz işlerle Tanju daha ilgili. Zaten adam da benden saklananları söyle dedi yani onu Kıvılcım'a söylemesinin anlamı yok. Üstelik son bölümde de olduğu gibi Kıvılcım'ın işi bir sözleşmeye bakıyor Tanju'nun yeri çok daha sağlam.

Reactions: Sherlock

Bebek ameliyat oldu gördüğümüz kadarıyla, sonra eve yollanmış olması gerekiyor. Ali'nin anne-babaya söylediklerinin neticesinde davalık bir şey olması için (olabilecekleri söylemişlerdi, ona istinaden diyorum) belli bir zaman geçmesi gerekiyor. Ama bunu göremiyoruz işte, çok hızlı gelişiyor. Bu yüzden de inandırıcılığı kalmıyor durumun. Bir anda Ali bu aile yüzünden davalık oluyor, he tabii sebebi bambaşka bir şeydir bu davanın onu bilemiyorum. (Tamamen teori aslında bu yazdıklarım) Taburcu olduğunun gösterilmesi şart değil yani, kastettiğim şey olayların inandırıcılıktan uzak bir hızda gelişmesi...

Kıvılcım'ın işi bir sözleşmeye bakıyor, ona tamam ama Damla bunu bilmiyor ki. Damla-Kıvılcım konuşmasının yaşandığı esnada Kıvılcım Müdür Yardımcısı. Onu eğitiminden bahsederek tersliyor, Tanju direkt ne isterse yapıyor. Kıvılcım'ı tersleyen birisi en azından ilk aşamada Tanju'yu da tersleyebilirdi, çok kolay kabul etti. Biraz çelişkili bir durum bence.
Dediğim gibi keşke Kıvılcım'la olan sahnesi hiç konulmasaydı.