Mucize Doktor 22. Bölüm Yorumları

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,667
Puanı
1,060
FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi 'Mucize Doktor'' bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor!

Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini ise Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu Pınar Bulut ve Onur Koralp'in kaleme aldığı dizinin kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal, Murat Aygen, Hazal Türesan, Özge Özder, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel ve Korhan Herduran yer alıyor.

Dizinin 22. bölümü ile ilgili yorumlarınızı bu konu altında yapabilirsiniz. İyi seyirler.

Reactions: Angelica and Felon
Nazlı'nın daha fazla azap bozmayacağı bir bölüm izlemek dileğiyle.

Reactions: Angelica
İkinci fragmana bakılırsa Nazlı kendine gelecek, ancak yine de belli olmaz. Emin konuşmamak lazım.

İki haftadır müthiş bir kurgu ve tempoyla gidiyordu dizi, bu hafta nefes alırız artık.

Beni bayıyor bu AlNaz..Belkide Nazlının dengesizliği...2 haftadır üst perdeden gidiyordu dizi belki bu sefer biraz sakinler...Evde gerim gerim geriliyordum..Zaten duygusal denge bırakmıyor....Tam ağlıyorum diyorum öyle bir sahneye geçiyor ki salya sümük gülmeye başlıyorsun

nazlı baydı artık karakter dışına çıktı nazlı hiç kararsız biri değildi son 3-4 bölüme kadar
kıvılcımın tüpün bebeği tutmuş gibi görünüyor 9ay sonra muhtemelen sezon finali dananın kuyruğu kopacak bu bölüm güleceğe benziyoruz alinin hallerine

Demir çıkar şu gözlükleri iyice itici oldun.

Reactions: The_Erinch
Bayağı reklamsız gitti... Bu hafta durağan ve daha çok güldüren bir havada gidiyor.

Hep Nazlıya kızıyordum Bu Aliyi üzüyor diye ama ilk kez Nazlıya bu kadar üzüldüm yaw

Kolu kesilen kıza çok üzüldüm.
Ama protez kol konusunda da gerekli bilgilendirme güzelce yapıldı. Zaten kök hücre bağışı konusunu da üstüne basa basa düzelttiler. Hala bu diziye laf atanlar o sahnelere de bakar umarım. Kuyucuk Gölü'

Valla AlNaz fanları sinirden köpürüyor olabilir ama Nazlı'ya hiç üzülemedim ben. Hep ben yapamam deyip Ali'yi üzmeye hakkı yoktu ve aynı şey kendi başına gelince nasıl hissedildiğini bir de kendisi anlasın. Yok öyle Ali'yi oyuncak gibi sıkılınca alıp sıkılınca kenara atmak.

Reactions: 12.Adam
Nazlı abarttı ya tırnaklarını geçirdi çocuk yavaş yavaş geçecek bu tarz şeyleri.

Şu diziye Ali'yi gerçekten sevecek bir kadın getirsinler yoksa ben gün geçtikçe bu Nazlı'ya daha fazla sinir oluyorum.