Mucize Doktor 21. Bölüm Yorumları

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,655
Puanı
1,060
FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi 'Mucize Doktor'' bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor!

Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini ise Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu Pınar Bulut ve Onur Koralp'in kaleme aldığı dizinin kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal, Murat Aygen, Hazal Türesan, Özge Özder, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel ve Korhan Herduran yer alıyor.

Dizinin 21. bölümü ile ilgili yorumlarınızı bu konu altında yapabilirsiniz. İyi seyirler.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Çok fazla hatalı sahne vardı ama dizi okadar harika içine alıyorki tüm hataları unutuyorsunuz..Birde yan karakterler artık beynimi yaktı;güne gelmiş hepsi...resmen evde hepsine bağırdım.
Birde artık şu Betüş ve" ABLAAAA" sahneleri bitsin.

Beliz ve Ferman konuşmasında gene çok ağladım.
Kıvılcımda Melek görünümlü şeytan rolünde gene............

Dizi de fazla aşk sahnesi olsa sıkıyor, fazla operasyon sahnesi olsa sıkıyor... Ama her ne olursa olsun yine ekrana kilitliyor izleyiciyi.

Total'de 18+, diğer gruplar da 20+ görür büyük ihtimalle.

Geçen haftanın etkisi ile AB ve ABC-1 de 20 yi geçer bencede..
Totalde 17-18 bandında kalır..

Herşeye rağmen harika bir dizi..

Ve s.lak Nazlı diyorum başkada birşey demiyorum..

Herhalde uzun yıllardır bir dizi, film izlerken bu kadar sinir olup gerilmedlim. Nazlı bundan sonra nefretimsin ne itici bir karaktermişsin sen ya baştan sona fiyaskosun.

Sonunda ben de Nazlı'dan soğudum. Normalde toleranslıyımdır ama bir yere kadar dayanabildim. Ali'yi üzmek istemiyorum dedikçe daha çok üzdü ve Ferman'ın elini tutmasıyla da her şeyi bitirdi safoz.ss

Onun dışında çok güzel bir bölümdü. Nazlı'nın bol bol sürüneceği ve AlFer'in tozu dumana katacağı yeni bölümler dileğiyle. :Z

Sponsor Arnica olmuş. :A Bir de Tacettin'in annesi vardı konuk olarak. :A @xBUGRAx

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
Sonunda ben de Nazlı'dan soğudum. Normalde toleranslıyımdır ama bir yere kadar dayanabildim. Ali'yi üzmek istemiyorum dedikçe daha çok üzdü ve Ferman'ın elini tutmasıyla da her şeyi bitirdi safoz.ss

Onun dışında çok güzel bir bölümdü. Nazlı'nın bol bol sürüneceği ve AlFer'in tozu dumana katacağı yeni bölümler dileğiyle. :Z

Sponsor Arnica olmuş. :A Bir de Tacettin'in annesi vardı konuk olarak. :A @xBUGRAx

Evet gözüm Elart'ı aradı. :A Çok iyiydi keşke hemşire olsaydı hastanede. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Eyşan kılıklı Nazlı..
Çok girmesinler bu aşk meşk işlerine...Dizinin havası kaçmasın..
Dün evet çok izlendi çünkü olağanüstü işlenen bir karantina sahnesi vardı.
Ama akşamki bölümde çok teknik hatalar vardı birde bu aşk üçgenleri olmuyor...
Eleştirler dikkate alınmalı.

Ama genede açık ara son dönemin en iyi dizisi.