Mucize Doktor 21. Bölüm Fragmanı (6 Şubat 2020)

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
Berhayat Hastanesi'nde salgın paniği devam ediyor! #MucizeDoktor yeni bölümüyle 6 Şubat Perşembe 20.00'de FOX'ta!

Son düzenleme:
Nazlı bir ara gözüme girmişti ama yine sevimsiz bir şey oldu.

nazlının hocaya itirafı diziyi farklı bir yöne çekti hem aliyi severken hemde hocana nasıl aşıksın hala?
herşeyi alinin bulması kabak tadı vermeye başladı vüris konusunu gerçekten çok güzel işlediler

2. fragman eklendi!

Betüş'ün bu kadar antipatik bulunmasının bir nedeni de sürekli büyük büyük lafların yazılması bence. Aşkın zehri belirsizliktir gibi bir şeyi anca Adil Hoca falan söyleyebilir 8 yaşında kız değil. :T:

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Bu kız antipatik değil bence. Kocamın Ailesendeki tipi aşırı tatlıydı şimdi de o düzeyde tatlı olmasa da bi sevimliliği var. Fakat nedense her dizisinde de büyümüş de küçülmüş havası olduğu için kız herkese antipatik gelmeye başladı ki inşallah bu bölüm de Mucize Doktorda son bölümü olur artık yeter

• Beğendim
Reactions: Aserat
''İnsan yaptıklarından değil de yapmadıklarından pişman olurmuş.''

''İnsan en büyük acıyı hayatta en çok sevdiğine çektiriyormuş.''

''Aşkın zehri belirsizliktir.''

İkinci fragmandan üç söz çıkardım valla. Ferman reis iyileşiyor. :Z

Ferman reis ölmüyor bunu zaten biliyoruz alinin biraz daha aktif olmaya başladığını görebiliyorum eli bırakmalar cesurca laflar kendini buluyor yeniden yine ekranlara kitleneceğiz belli :)

Geçen hafta 1 aylık ağlama kotamı doldurttu dizi..Nolur bugün daha sakin geçsin.