Berhayat Hastanesi'nde salgın paniği! #MucizeDoktor yeni bölümüyle 30 Ocak Perşembe 20.00'de FOX'ta!
Yazdık cnm.Tam salgın haberlerinin çıktığı döneme salgınlı bölümü denk getirmeleri iyi olmuş.
@xBUGRAx @serhatt @xemrexxx @ozgur2113 @vadikızı @Bully @Yiğitt @Emre Ozansoy @xdragxx @The_Erinch
Aynı anda yazmışız dilek tutalım.Tam gündeme uygun denk gelmiş.
İşte bu yüzden reyting şampiyonuyuz gerisini diğer diziler düşünsün.Yazdık cnm.
Orijinalinde Nazlı kapıyormuş büyük ihtimalle burada da öyle olacak.Fragmandan anlaşılan(genelde dizi ve filmlerde olan bir seneryo) ana karakterlerden biri virüsü kapıyor.
Ama genede gerçektende iyi denk gelmiş bölüm..güncel olmuş gene.Tahminimce konu ile ilgilide dizi içinde bilgilerde verirler.
İkinci tanıtım yayında!
@xBUGRAx @ozgur2113 @Yiğitt @alperuz @mesmeso61 @Aserat @Sherlock @denizz19 @vadikızı
Sonunda imana geldin demek. 😱Fragmanı şimdi gördüm yabancı dizilerdeki gibi bir konu işliyorlar, bayağı güzel olmuş. Ali'nin sonda dediği de tüyleri diken diken ediyor..
Bu bölüm için dedim genel yorumum değil.Sonunda imana geldin demek. 😱
Ferman Ali'ye kötü bir şey yapmadı kiBu bölüm bayağı yürek yakacak anlaşılan. Ali'nin bir daha mı abimi kaybedeceğim demesi, Beliz'in endişesi derken tüm kadro döktürecek.Bir yandan da Ferman sürünsün istiyorum çünkü zaten ölmeyecek ve Ali'ye yaptıkları kolay unutulacak şeyler değil.Neyse merakla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?