Mucize Doktor 16. Bölüm Yorumları

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,650
Puanı
1,060
FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi 'Mucize Doktor'' bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor!

Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini ise Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu Pınar Bulut ve Onur Koralp'in kaleme aldığı dizinin kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal, Murat Aygen, Hazal Türesan, Özge Özder, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel ve Korhan Herduran yer alıyor.

Dizinin 16. bölümü ile ilgili yorumlarınızı bu konu altında yapabilirsiniz. İyi seyirler.

Reactions: Angelica
Bu Gülçin delirtti beni... zorla yamayacak KOCASINI.. tamam durumu ortada ama bilemedim ki neden insan bunu kurgular.
Bu akşam kafamda deli sorular?

Reactions: cokiyitvci
Reactions: Emre Ozansoy
Bölüm çok sıkıcı gidiyor.

İzlerken en sıkıldığım, ama en keyif aldığım bölümdü..
Dizi de reklamlar cidden çok sıktı; Finish, Media Markt, Coco Cola. Nereye kadar devam edecek böyle?

Gülçin'e hem uyuz oldum, hem yaptığı şey işe yaradı.
Sertan sayesinde Nazlı kendisi ile yüzleşti. Sertan'da ayrı bir renk kattı diziye. Her şeye rağmen gülen bir karakter oldu kendisi.

2 hafta sonra neler olacak çok merak ediyorum...
@haluk792

Yoo bence çok güzel nesi var reklamların sanki 40 saat mı duruyorlar
? Sertan da çok iyiydi.
Aradan sonrabomba döneceğiz yine
nazlı ali'denkaçma artık

Dizi istemesede eminim firmalar sıradadır reklam vermek için +15 rating +40 share... Kim olsa reklamını vermek ister.. 😎 Bu bölüm yoğun aşk ile geçti
....Beliz ve Fermana gerçekten çok sevindim..
. Tek endişem dizi ya bu; Nazlı ters köşe yapar mı...

Orijinalinde Nazlı bi türlü karar vermiyordu, Ferman'ı daistiyordu bakalımbiz de nasıl olacak

Ben sıkılmadım güzel bölümdü valla bu bölümde aşk ön planda olduğu için öyle düşünmüş olabilirler

Ben sıkılmadım güzel bölümdü valla bu bölümde aşk ön planda olduğu için öyle düşünmüş olabilirler
Ben de öyle dedim zaten gördüğün gibi
Yine bölüm çok iyiydi. bazıları sıkıcı demiş aşk olduğu için falan vb.
hiç de değil tam dozunda her şey.. çok güzel gidiyor dizimiz halen..
nazlı'm son kısımda söyleseydin ya..

Hep aşk gitmicek zaten ama öyle sanıyor bazıları
salla onları

Reactions: Angelica
Sen bi haddini bilsene, sıktı artık bu saçma mesajların da FOX fanlığın da, mide bulandırıyor artık. Sürekli lüzumsuz etiketler, lüzumsuz yorumlar.