Öncelikle konu için teşekkür ederim.Ben olmasam unutulup gidecekti, oyüzden konuyu ben açayım dedim. Bir kez daha nice mutlu yıllara @mrt-06.
Teşekkür ederim Selin. 🙂tebrıkederım cnm kutlarım senı🙂
Zaten doğru düzgün tebrik etsen şaşardım.kim aldoı bu totoşu forumadaha dün çaylaktı bugün süper mod olmuş bir deneyse tebrikler
Teşekkürler Çiko.
Arkadaş bari kısaltıyorsun "k" harfini bile koymaya üşendin puh sana.
Teşekkürler kot kafam.Tebrikler müzik zevki olmayan ruhsuz arkadaşım.Seni sevmemek için çabalasam da inatla seviyorum hadi yine iyisin.
Teşekkürler Gül reyiz.Tebrikler. Nice nice yıllara
Gelecek yıl söz ben açıcam.Biz 4. yılımızı kutlayalım kimse bişi deemesin.
Tebriks genç yetenek.
Teşekkür ederim Nisa.Çok tebrik ederim, gerçekten de forumun en beyefendi üyelerinin başında geliyorsun nice senelere@mrt-06
Teşekkürler Haruncan.@mrt-06 nice senelere
ayrıca senle hemen hemen aynıyız sen daha yaşlı duruyorsun forumda gibi gözüküyor
Teşekkürler Yiğit kardeşim hepberaber inşallah. 😉
Teşekkürler Loo gardaşım.
Teşekkürler Kadir agam, hep beraber nice FF'Li yıllara inşallah. 🙂Tebrikler atacan , nice ff yıllara 🙂
Teşekkür ederim abiciğim.tebrik ederim @mrt-06
Teşekkür ederim ayrıca bu iltifatın için de çok sağol.Kendisi benim bu forumdaki en sevdiğim üyelerden gerçekten Başarın daim olsun
Benim de son anda aklıma geldi zaten, ne demek.Öncelikle konu için teşekkür ederim.Açmayı planlıyordum fakat aklımdan çıkmış yoğunluktan dolayı iyiki günü kaçmadan açtın teşekkür ederim bir kez daha.
Teşekkür ederim Selin. 🙂
Zaten doğru düzgün tebrik etsen şaşardım.Uydurma ayrıca benim foruma üye olduğum zamanlar çaylaklık diye bir şey yoktu direkt favori oluyordun.Teşekkürler.
Teşekkürler Çiko.Eyvallah, gerçek hayatta da böyleyimdir zaten.Aman totoş Emre işte.
Arkadaş bari kısaltıyorsun "k" harfini bile koymaya üşendin puh sana.Tşk.Niran Ünsal seni kovalasın emi.
Teşekkürler kot kafam.Ama sevilmeyecek gibide bir tip değilim be şeker gibi çocuğum tüm gıcıklıklarıma rağmen.Müzikten anlıyorum sadece senin suratsız Sıla'nı sevmiyorum.
Teşekkürler Gül reyiz.(Gül reyiz bir komik oldu.)
Gelecek yıl söz ben açıcam.Teşekkürler Kaan, umarım senin son günlerdeki aktifliğin azalmaz seni aramızda görmek güzel, takipteyim.
Teşekkür ederim Nisa.Bu iltifatların beni şımartacak.
Teşekkürler Haruncan.Hemen hemen aynı değil yahu aramızda 7 ay gibi bir şey var az mı yani?
Yoo şart değil kanka mesela konu ve mesaj kulüplerini sen mi açıyorsun?
Teşekkürler Loo gardaşım.Da Atacak ne yav.İnşallah hep beraber.
Teşekkürler Kadir agam, hep beraber nice FF'Li yıllara inşallah. 🙂
Teşekkür ederim abiciğim.
Teşekkür ederim ayrıca bu iltifatın için de çok sağol.Karşılıklı olduğunu unutma. 🙂
Öncelikle konu için teşekkür ederim.Açmayı planlıyordum fakat aklımdan çıkmış yoğunluktan dolayı iyiki günü kaçmadan açtın teşekkür ederim bir kez daha.
Teşekkür ederim Selin. 🙂
Zaten doğru düzgün tebrik etsen şaşardım.Uydurma ayrıca benim foruma üye olduğum zamanlar çaylaklık diye bir şey yoktu direkt favori oluyordun.Teşekkürler.
Teşekkürler Çiko.Eyvallah, gerçek hayatta da böyleyimdir zaten.Aman totoş Emre işte.
Arkadaş bari kısaltıyorsun "k" harfini bile koymaya üşendin puh sana.Tşk.Niran Ünsal seni kovalasın emi.
Teşekkürler kot kafam.Ama sevilmeyecek gibide bir tip değilim be şeker gibi çocuğum tüm gıcıklıklarıma rağmen.Müzikten anlıyorum sadece senin suratsız Sıla'nı sevmiyorum.
Teşekkürler Gül reyiz.(Gül reyiz bir komik oldu.)
Gelecek yıl söz ben açıcam.Teşekkürler Kaan, umarım senin son günlerdeki aktifliğin azalmaz seni aramızda görmek güzel, takipteyim.
Teşekkür ederim Nisa.Bu iltifatların beni şımartacak.
Teşekkürler Haruncan.Hemen hemen aynı değil yahu aramızda 7 ay gibi bir şey var az mı yani?
Yoo şart değil kanka mesela konu ve mesaj kulüplerini sen mi açıyorsun?
Teşekkürler Loo gardaşım.Da Atacak ne yav.İnşallah hep beraber.
Teşekkürler Kadir agam, hep beraber nice FF'Li yıllara inşallah. 🙂
Teşekkür ederim abiciğim.
Teşekkür ederim ayrıca bu iltifatın için de çok sağol.Karşılıklı olduğunu unutma. 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?