mrt-06 Forumdaki 2. Yılını Kutluyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,055
Puanı
1,061
609-TEBRKL~1.GIF

Forumumuza 4 Ocak 2013 tarihinde üye olan @mrt-06, bugün itibariyle forumdaki 2. yılını kutluyor. Başarıları sonucunda Süper Moderatörlük'e kadar yükselen Atacan'a nice mutlu ve FavoriForumum'lu yıllar dileriz.

Başarılarının devamı dileğiyle, bir kez daha tebrikler. :)

Ben olmasam unutulup gidecekti, oyüzden konuyu ben açayım dedim. Bir kez daha nice mutlu yıllara @mrt-06. :)

kim aldoı bu totoşu foruma :F daha dün çaylaktı bugün süper mod olmuş bir de:F neyse tebrikler:X

tebrikler @mrt-06 😉😉😉 forumun en beyefendi çocuklarınn birisin açık ara oyüzden @xemrexxx denen kaba şeyin seni kıskanması çok doğal birşey :F:F:F

Tebrikler müzik zevki olmayan ruhsuz arkadaşım. :A Seni sevmemek için çabalasam da inatla seviyorum hadi yine iyisin. :A

Çok tebrik ederim, gerçekten de forumun en beyefendi üyelerinin başında geliyorsun nice senelere :) @mrt-06

Ben olmasam unutulup gidecekti, oyüzden konuyu ben açayım dedim. Bir kez daha nice mutlu yıllara @mrt-06. :)
Öncelikle konu için teşekkür ederim. :) Açmayı planlıyordum fakat aklımdan çıkmış yoğunluktan dolayı iyiki günü kaçmadan açtın teşekkür ederim bir kez daha. :)

tebrıkederım cnm kutlarım senı🙂
Teşekkür ederim Selin. 🙂

kim aldoı bu totoşu foruma :F daha dün çaylaktı bugün süper mod olmuş bir de:F neyse tebrikler:X
Zaten doğru düzgün tebrik etsen şaşardım. :D Uydurma ayrıca benim foruma üye olduğum zamanlar çaylaklık diye bir şey yoktu direkt favori oluyordun. :A Teşekkürler. :X

tebrikler @mrt-06 😉😉😉 forumun en beyefendi çocuklarınn birisin açık ara oyüzden @xemrexxx denen kaba şeyin seni kıskanması çok doğal birşey :F:F:F
Teşekkürler Çiko. :bhr: Eyvallah, gerçek hayatta da böyleyimdir zaten. :D Aman totoş Emre işte. :D

Arkadaş bari kısaltıyorsun "k" harfini bile koymaya üşendin puh sana. :bağır: Tşk. :( Niran Ünsal seni kovalasın emi. :)

Tebrikler müzik zevki olmayan ruhsuz arkadaşım. :A Seni sevmemek için çabalasam da inatla seviyorum hadi yine iyisin. :A
Teşekkürler kot kafam. :Z Ama sevilmeyecek gibide bir tip değilim be şeker gibi çocuğum tüm gıcıklıklarıma rağmen. :bhr: Müzikten anlıyorum sadece senin suratsız Sıla'nı sevmiyorum. :A

Tebrikler. Nice nice yıllara :)
Teşekkürler Gül reyiz. :) (Gül reyiz bir komik oldu. :F)

Biz 4. yılımızı kutlayalım kimse bişi deemesin. :T

Tebriks genç yetenek. :)
Gelecek yıl söz ben açıcam. :D Teşekkürler Kaan, umarım senin son günlerdeki aktifliğin azalmaz seni aramızda görmek güzel, takipteyim. :X

Çok tebrik ederim, gerçekten de forumun en beyefendi üyelerinin başında geliyorsun nice senelere :) @mrt-06
Teşekkür ederim Nisa. :) Bu iltifatların beni şımartacak. :bhr:

@mrt-06 nice senelere :X
ayrıca senle hemen hemen aynıyız sen daha yaşlı duruyorsun forumda gibi gözüküyor :A
Teşekkürler Haruncan. :X Hemen hemen aynı değil yahu aramızda 7 ay gibi bir şey var az mı yani? :A

@mrt-06 konuyu senin açman gerek miyor muydu? :F

Neyse Tebrikler dostum nice senelere inş. :)
Teşekkürler Yiğit kardeşim hepberaber inşallah. 😉

Yoo şart değil kanka mesela konu ve mesaj kulüplerini sen mi açıyorsun? :A

Tebrikler Atacak gardaşım.:Z Nice güzel aralıksız FF'li yıllara.:Z @aserat54 güzel düşünmüşsün.:X
Teşekkürler Loo gardaşım. :Z Da Atacak ne yav. :( İnşallah hep beraber. :bhr:

Tebrikler atacan , nice ff yıllara 🙂
Teşekkürler Kadir agam, hep beraber nice FF'Li yıllara inşallah. 🙂

Teşekkür ederim abiciğim. :)

Kendisi benim bu forumdaki en sevdiğim üyelerden gerçekten Başarın daim olsun :)
Teşekkür ederim ayrıca bu iltifatın için de çok sağol. :) Karşılıklı olduğunu unutma. 🙂

Öncelikle konu için teşekkür ederim. :) Açmayı planlıyordum fakat aklımdan çıkmış yoğunluktan dolayı iyiki günü kaçmadan açtın teşekkür ederim bir kez daha. :)

Teşekkür ederim Selin. 🙂

Zaten doğru düzgün tebrik etsen şaşardım. :D Uydurma ayrıca benim foruma üye olduğum zamanlar çaylaklık diye bir şey yoktu direkt favori oluyordun. :A Teşekkürler. :X

Teşekkürler Çiko. :bhr: Eyvallah, gerçek hayatta da böyleyimdir zaten. :D Aman totoş Emre işte. :D

Arkadaş bari kısaltıyorsun "k" harfini bile koymaya üşendin puh sana. :bağır: Tşk. :( Niran Ünsal seni kovalasın emi. :)

Teşekkürler kot kafam. :Z Ama sevilmeyecek gibide bir tip değilim be şeker gibi çocuğum tüm gıcıklıklarıma rağmen. :bhr: Müzikten anlıyorum sadece senin suratsız Sıla'nı sevmiyorum. :A

Gelecek yıl söz ben açıcam. :D Teşekkürler Kaan, umarım senin son günlerdeki aktifliğin azalmaz seni aramızda görmek güzel, takipteyim. :X

Teşekkürler Haruncan. :X Hemen hemen aynı değil yahu aramızda 7 ay gibi bir şey var az mı yani? :A

Teşekkür ederim ayrıca bu iltifatın için de çok sağol. :) Karşılıklı olduğunu unutma. 🙂
Benim de son anda aklıma geldi zaten, ne demek. :)

Teşekkür ederim Selin. 🙂

Hem klavyenşn suçu Loo gardaşım.:bhr: Bak kalvyeyide yanlış yazdım ekrana bakmadığım için.:F

Tebrikler. Nice nice senelere. :gangnam:Forumun kankee'si, Esra'nın kardeşi Atacaaaan. :bhr::bhr: FF'deki doğum günün kutlu olsun süper çocuk. Sana kokulu öpücükler. :love1:Biliyorsun, benden öpücük almak hiç de kolay değildir. :A