mrt-06 90.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,062
Puanı
1,061
Verdiği emeklerle forumun bugünlere kadar gelmesini sağlayan, Fav10'un sevilen admini @mrt-06 90.000'ler kulübüne girmiş bulunmakta. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını, nice mesajlarla uzun süre aramızda olmasını diliyoruz.

Hediyelerin:

@mrt-06 Atacanım bal yanağım tebrikler ediyorum kuzum benim nice mesajlara diliyorum yeni geldiğin adminlik görevinde de başarılarının devamını diliyorum seni çok seviyorum ? ?

Sana 2 tane türkü armağan edeyim dedim umarım beğenirsin nice mesajlara kuzum benim?

Son düzenleme:
Reactions: mrt-06
Konu, hediyelerin ve güzel sözlerin için çok teşekkürler Eraycım.

Reactions: Aserat
Teşekkürler ablacım güzel sözlerin ve hediyelerin için.

Reactions: Angelica
Tebrikler @mrt-06

Şu hediyeyi bırakmak istedim, o yarışma ilerde tekrar başlar umarım. Oraya has şarkı paylaşımımdı:

Tebrikler Atacan'im.
100.000'e de bir şey kalmamış.

Hediyelerim.

Bu şarkıyı, klibi çok seviyorum. Benden hatıra olsun.

Show'dan gelsin tabi ki.

Bir de unutulmazlardan. Bu sahneyi unutamıyorum. O yaşta beni nasıl etkilemişti. Senle paylaşmak da çok hoş olur kardeşim.

Tebrik ederim Atacan’ım, nice mesajlara.
İyi ki bizimlesin. ? @mrt-06

Bunlar da hediyelerin

Seninle daha önce konuşmuştuk. İkimizin de sevdiği Show dizisinden bir hediye vermek istedim.

Tebrikler @mrt-06

Şu hediyeyi bırakmak istedim, o yarışma ilerde tekrar başlar umarım. Oraya has şarkı paylaşımımdı:
Güzel sözleriniz ve hediyeleriniz için çok teşekkürler. Birlikte nice mesajlara inşallah.

Tebrikler cnm 100 de görmek nasip olur inş hepimize

Net durumumdan dolayı foto video çok bakamıyorum hediyen sıcak bir selamım olsun bu yağışlı havalarda için ısınsın @mrt-06