Efem ben Devran, aslen Urfalıyım, 24 yaşındayım, SMF Forumlarla çok içli dışlı oldum, vb de aynı sayılır, ps bilirim, Turizim & Tatil danışmanlığı ve o tür işler yapıyorum. Her gün başka şehirdeyim
Malum epey bi dolaşmak gerekiyor, para getirecek otel tatil köyü v.s. yerleri bulmakla uğraşıyorum. Türkçe aşığıyımdır :M yaw, yoq, gibi kelimelere sinir olurum. (E kardeşim hadi mrb nbr gibi kısa kelimecikleri anlarımda aynı harf sayısına sahip şeyleri niye değiştiriyorsunuz akıl var mantık var)
Ekşi sözlük hastasıyımdır
Güzel olan her türlü müziği dinlerim, çalma listemde klasik müzikten death metale kadar her şarkı vardır, 1000'in üstünde şarkım vardır(hala indiriyorum sanırım hastalık oldu
) Müzik açmadan sessiz sedasız pc başında duramam
AIMP müzik oynatıcısını öneririm çok cpu ram v.s. yemez, wmp ve winamp a bin basar performans/sistem kaynakları kullanımı olarak.
Yeşil-Mavi gözlüyüm(değişiyor be hemşerim) sarımsı saçlarım vardır, yaz ve ona yakın mevsimler olmadıkça siyahtır, ten rengim beyazdır, zamanında çok çalıştım güzel kaslarım vardır, real hayatta adres veripte "gel len yiyosa" demeyin çok kötü vururum canınız çok yanar(şaka
)
Sizleride tanımak isterim, buluşma isteyenler için(real hayatta görüşmek v.s.) kardeşimi yollarım aynı bendir o size beni aratmaz [😉]
Saygılar, selametle kalın...
Not: Foruma OzaN arkadaşımızın davetiyle geldim popomundo dan tanışıyoruz ondan önce bi forum var oradan. Burada çok takılıyormuş, daha kolay ulaşabilmek için gelmiştim, sonra baktım forum güzel, 7/24 buradayım.
Not2: Nacizane bir forumum var, ama şu an izinlerini kapattım kimse giremiyor, host şirketiyle konuşacağım domaini alanı v.s. satmak için.
Ekşi sözlük hastasıyımdır
Yeşil-Mavi gözlüyüm(değişiyor be hemşerim) sarımsı saçlarım vardır, yaz ve ona yakın mevsimler olmadıkça siyahtır, ten rengim beyazdır, zamanında çok çalıştım güzel kaslarım vardır, real hayatta adres veripte "gel len yiyosa" demeyin çok kötü vururum canınız çok yanar(şaka
Sizleride tanımak isterim, buluşma isteyenler için(real hayatta görüşmek v.s.) kardeşimi yollarım aynı bendir o size beni aratmaz [😉]
Saygılar, selametle kalın...
Not: Foruma OzaN arkadaşımızın davetiyle geldim popomundo dan tanışıyoruz ondan önce bi forum var oradan. Burada çok takılıyormuş, daha kolay ulaşabilmek için gelmiştim, sonra baktım forum güzel, 7/24 buradayım.
Not2: Nacizane bir forumum var, ama şu an izinlerini kapattım kimse giremiyor, host şirketiyle konuşacağım domaini alanı v.s. satmak için.
Son düzenleme: