Tamda zamanında izlemişim.
Ya gerçekse sorusu akıllara geliyor? Ki yatkınlığımı belirtmek isterim.
Hayatın bilinmezlerinden biri zaman kavramı, dejavu kelimesinin esrarengiz oluşu.
Ya sürekli aynı baştan yaşayıp farklı kararlar veriyorsak? Ya aslında daha doğmadan herşeyi gideceği yeri bildiğimiz halde sadece dejavu zamanlarında belli şeyler gözükebiliyorsa? En basitinden önemsemediğimiz bir seçim hayatımızı çok zıt bir yöne çekiyorsa.
Fakat ciddi şekilde bu dejavu olayında birşeylik var ve bilimin açıklamasıyla alakasız şekilde. Yaşayan bilir.
Filme Puanım: 9.5 Ciddi şekilde tam puanı zorlamaya yaklaştı.
Yorumları okuyacağım işim bittiğinde.
@Tolstoyevski senin ayrıntılı incelemeni okumak isterdim açıkcası? İzledin mi?
Filmin olmasada konunun bir kritiği yapılmalı.
Ya gerçekse sorusu akıllara geliyor? Ki yatkınlığımı belirtmek isterim.
Hayatın bilinmezlerinden biri zaman kavramı, dejavu kelimesinin esrarengiz oluşu.
Ya sürekli aynı baştan yaşayıp farklı kararlar veriyorsak? Ya aslında daha doğmadan herşeyi gideceği yeri bildiğimiz halde sadece dejavu zamanlarında belli şeyler gözükebiliyorsa? En basitinden önemsemediğimiz bir seçim hayatımızı çok zıt bir yöne çekiyorsa.
Bunu belli bir yaşın altındakiler izlerse yapacağı iş yarım saat sonra kapatmak olurdu muhtemelen. Ama filme okadar odaklandım ki aklım çok karışıktı daha da karıştı.
Hele filmin sonunda ki ya gerçek değilsen olayı ciddi şekilde korkutucuydu. Yani bildiğin yusuf yusuf oldum bir ara.
Hele filmin sonunda ki ya gerçek değilsen olayı ciddi şekilde korkutucuydu.
Fakat ciddi şekilde bu dejavu olayında birşeylik var ve bilimin açıklamasıyla alakasız şekilde. Yaşayan bilir.
Filme Puanım: 9.5 Ciddi şekilde tam puanı zorlamaya yaklaştı.
Yorumları okuyacağım işim bittiğinde.
@Tolstoyevski senin ayrıntılı incelemeni okumak isterdim açıkcası? İzledin mi?
Filmin olmasada konunun bir kritiği yapılmalı.
Son düzenleme: