Jose Mourinho, Real Madrid'i çalıştırıyor olmasının kendisine büyük bir deneyim kazandırdığını belirtti.
Basın mensuplarına konuşan Portekizli teknik adam, "Inter'de gayet mutluydum. Fakat kariyerimin bir döneminde Real Madrid'i çalıştırma gereği duyuyordum. Kendimi en iyi teknik adamlar arasında görebilmem için bu önemliydi. Hayattaki her şey gibi burada da olumlu ve olumsuz şeyler yaşadım. Fakat şunu söylemeliyim ki burada yaşadığım deneyim benim için unutulmaz olacak ve gelecek yıllar için bana çok şey katacak." ifadelerini kullandı.
Bugün oynanacak Real Betis maçıyla birlikte Real Madrid kariyerindeki 100. maçına çıkmaya hazırlanan başarılı teknik adam, İspanya'da yaşadığı en güzel ve kötü olayların hangisi olduğu yönündeki bir soruya ise, "Bunu şu an söylemek gerçekten zor. Pragmatik olarak konuşacak olursam, en iyi zamanınız kupalar kazandığınızda, en kötü zamanınız da yenildiğiniz andır." şeklinde yanıt verdi.
Başarılı bir sezon geçirmesine rağmen yazın takımdan ayrılacağı konuşulan Mourinho bu iddialara da değinirken, "Kulüpte bana olan güvenin farkındayım. Herkesin desteği arkamda. Hedeflerimiz var ve bunları gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Taraftar açısından da şikayetçi olacağım bir durum söz konusu değil. Kısaca burada olmaktan mutluyum." diye konuştu.
Mourinho'nun son dönemlerde adı Chelsea ile anılıyordu.