Motosiklet Sesi

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,953
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Dünyanın en lanet, en kafa yedirici, en iğrenç, en sinir bozucu, en öfkelendirici, en... yok, imkanı yok tarifi yapılamaz. Öyle bir nefret besliyorum ki şu sese, elimde olsa inanın ülkede motosiklet sürmeyi yasaklarım. Yahu sessiz çalışan elektrik süpürgesi bile çıktı, niye sessiz çalışan motosikleti hiç görmedim? Insanların kulaklarını linç etmek zorundalar mı?

Bir de şov yaparak süren ve kulak tırmalıyıcı sesi iki katına çıkartan malum kişiler yok mu? Sopayı alıp kafasına vurası geliyor insan. Ciddi ciddi bu sese karşı alerjim olmaya başladı. Allah kahretsin bu ne?

Arabalardan da şu lanet araçlardan da nefret ediyorum. Keşke at arabaları ve atlar yaygın olsaydı, at üstünde gitseydik gideceğimiz yere. Zaten ölmeden önce at üstünde trafiğe çıkıp arabalarla yarışmak gibi bir hayalim hep olmuştur, ne güzel olurdu.

Bu motorlu araçlar hem kulağa hem çevreye hem mideye hem vücuda her şeye zarar. Maddi zararı söylemiyorum bile. Tabi Devir hız devri, insanlar hızlı yaşayıp hızlı ölme peşinde ama bunun neden peşinde olduklarını bilmiyorlar, sadece kukla gibi oynatılıyorlar.

Bir dönem, motorlara özenip bisikletin tekerine su şişesi sıkıştırdık.

Sokaktan gelen ve tahammül sınırlarımı en çok zorlayan sestir. Sokaklardan ırak.ss

6 senede değişen bir şey yok, 16 sene sonra bile değişen bir şey olmaz bu gidişle. Gerçek manada insanın sinirlerini geren, kulağı inciten çok ama çok nefret edilesi bir ses. Artık şunun sessiz çalışan modelleri zorunlu olsun. Egzoza yüklenenlere trafikten men cezası verilmeli ama takip etmesi çok zor...

Bilerek egzoza yüklenip milletin kulağını biçenlere o esnada edilen küfürlerin haddi hesabı yoktur sanırım.

Reactions: EmreCan
Ya mesele ses değil de Allah motorculara yardım etsin Allah hiç birine kaza bela vermesin inşallah çok sıkıntılı

Reactions: Tolstoyevski
Ya mesele ses değil de Allah motorculara yardım etsin Allah hiç birine kaza bela vermesin inşallah çok sıkıntılı
Motosiklet kullanımı gerçekten çok sıkıntılı ve riskli iş. Mesleği motokuryelik olanlara Allah yardım etsin, kazasız belasız teslimatlar olsun umarım.

Bilerek dikkat çekmek için ekstra ses çıkaranlara ise söyleyecek laf pek yok zira laftan anlamazlar...

Reactions: EmreCan