Mom ve The Millers'ın Yayın Günlerinde Değişiklik!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Amerika'nın önde gelen kanallarından CBS, yayın akışında kafaları karıştıran bir değişikliğe gitti.

Geçici olarak Perşembe'den Pazartesi'ye geçen The Big Bang Theory'nin önderliğinde Pazartesi kuşağının oldukça iyi iş çıkarmasının ardından gelecek hafta yayına başlayacak olan Mom ertelendi. Mom'ın yerine The Big Bang Theory biri yeni bölüm biri farklı bir bölümün tekrarı olmak üzere iki bölüm üst üste yayınlanacak.

Gelecek Pazartesi başlaması planlanan Mom'ın yeni başlangıç tarihi ise 30 Ekim Perşembe oldu. Aynı gün The Big Bang Theory de Perşembe'ye geçecek ve Mom'ın The Big Bang Theory ile birlikte iyi bir başlangıç yapması planlanacak.

30 Ekim'de başlayacak olan The Millers ise 20 Ekim Pazartesi'ye alındı. The Millers da 20 Ekim de The Big Bang Theory arkasında yayınlanarak yüksek reytinglerden faydalanabilecek. 27 Ekim haftasından itibaren ise 2 Broke Girls, The Millers'a önderlik edecek.

Kafaları iyice karıştıran nokta ise Ocak ayında sezon arası ardından The Millers ve Mom yeniden yer değiştirecek ve Mom Pazartesi, The Millers Perşembe akşamları devam edecek...

İşte CBS'in yeni Pazartesi ve Perşembe yayın akışındaki önemli tarihler

29 Eylül - 6 Ekim - 13 Ekim Pazartesi
8.00 The Big Bang Theory
8.30 The Big Bang Theory (Tekrar)
9.00 Scorpion
10.00 NCIS: Los Angeles (Yeni Dizi)

20 Ekim Pazartesi
8.00 The Big Bang Theory
8.30 The Millers (Sezon Açılışı)

27 Ekim Pazartesi
8.00 2 Broke Girls (Sezon Açılşı)
8.30 The Millers

30 Ekim Perşembe
8.00 The Big Bang Theory
8.30 Mom (Sezon Açılışı)
9.00 Two and a Half Men (Sezon Açılışı)
9.30 The McCarthys (Yeni Dizi)
10.00 Elementary (Sezon Açılışı)

5 Ocak Pazartesi
8.00 2 Broke Girls
8.30 Mom (Yeni Gününde)

8 Ocak Perşembe
8.00 The Big Bang Theory
8.30 The Millers (Yeni Gününde)

İlginç olmuş gerçekten de. Bence Mom sezon ortasından sonra da Perşembe'de kalsa iyi olabilirdi. The Millers bitse de olur, ama Mom devam etmeli...

İlginç olmuş gerçekten de. Bence Mom sezon ortasından sonra da Perşembe'de kalsa iyi olabilirdi. The Millers bitse de olur, ama Mom devam etmeli...
The Millers CBS'in kendi yapımı o nedenle tutturmak için ısrar ediyorlar. Yoksa geçen sezon sonlara doğru reytingi baya düştü TBBT sonrası kuşağa daha iddialı bir dizi bulabilirlerdi.

İki dizinin de geçen sezonlarını izledim, Mom gerçekten sonlara doğru çıkış yakaladı ve Emmy gazıyla da bir şeyler yapabilir. Fakat Millers'ın senaryo üzerinde ciddi çalışılması lazım, pek umut yok gibi. Oyuncular hatrına izliyorum ama aynı devam ederse bu sezon sonunu zor görürüm.

The Millers CBS'in kendi yapımı o nedenle tutturmak için ısrar ediyorlar. Yoksa geçen sezon sonlara doğru reytingi baya düştü TBBT sonrası kuşağa daha iddialı bir dizi bulabilirlerdi.

İki dizinin de geçen sezonlarını izledim, Mom gerçekten sonlara doğru çıkış yakaladı ve Emmy gazıyla da bir şeyler yapabilir. Fakat Millers'ın senaryo üzerinde ciddi çalışılması lazım, pek umut yok gibi. Oyuncular hatrına izliyorum ama aynı devam ederse bu sezon sonunu zor görürüm.
Mom'u ben de severek izledim, 2 Broke Girls'in arkasından da iyi izlenir, ama TBBT etkisi başka olurdu. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Günler değişmeli mi?

Mom için Perşembe kalması daha iyi olurdu tabii. Hem TBBT - Mom - Two and a Half Men üçü de Chuck Lorre yapımı olduğundan iyi bir blok oluşabilirdi. Bence şu an TBBT gittikten sonra olacak Pazartesi kuşağı çok sağlıklı gözükmüyor. 2 Broke Girls fena izlenmiyor ama geçen sene HIMYM, Mike & Molly falan da vardı ve iyi bir komedi kuşağı oluşturmuşlardı orada. Şimdi sadece 2 Broke Girls ve Mom çok alakasız kalacaklar gibi. Hele bir de Scorpion tahmin ettiğim gibi ciddi düşerse Pazartesi kuşağı iyice çökebilir kanalın.

Yine de Mom'ın pek reyting sıkıntısı olmaz bence. Kanal her türlü sahip çıkar ödüllere oynayıp, iyi eleştiriler aldığı için. The Good Wife misali.