Bakalım olmuş mu
evet öyleydi onları pc'den yazıyordum zorunlu benım renk yoktu ayarlardarenksizlikten iyidir.Hem mobil zor yazılıyor yahuneyse sabah uykudan uyandiğimda en azından uykudan uyanmak buradakılere foruma girer dalarım
Bakalım olmuş mu ama bu renk benim rengim değilKoyu olmuş senin rengin turkuaz gibiydi
3-4 kere okudum ama anlamadımevet öyleydi onları pc'den yazıyordum zorunlu benım renk yoktu ayarlardarenksizlikten iyidir.Hem mobil zor yazılıyor yahuneyse sabah uykudan uyandiğimda en azından uykudan uyanmak buradakılere foruma girer dalarım
Dalarmissss😎
Önce Yukardaki diaolog geçti yaa sonra bende sana aşağida senin yazmiş oldugun "Koyu olmuş senin rengin turkuaz gibiydi" ye cevap olarak ; Yeniliyorum;
"Evet öyledi(renktten bahsediyorum) bende rengim olmadiği için pc'den yazıyordum.Ayarlarda rengim yoktu bende zorunlu koyu rengi sectim."Hem mobilde zor yazılıyor yahu"(bunu acıklama gerek yoktur umarim) "Neyse boşver en azından uyandiğimda ayılmak için eğer forumda bi tartişma varsa bende dalarim(katılırım)"Uykum acılır kendime gelirim demek istemiştim.
He neden düşük devrik cumle oldu önce mobilden yazayım dedim zor geldi erindim klavyeden yazarken3-5 kelime eksilmiş pek açıklayıcı olamamiş.Ama 1 kişi mi anlamiş
Harbiden anladın mı?
Not: Adminler Mod'lar siz ayarlayabilirmisiniz bu rengimi mobil için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?