2018 Mission Impossible - Fallout / Görevimiz Tehlike - Yansımalar

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,069
Reaksiyon puanı
47,672
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
vPyMYA.jpg


Mission Impossible - Fallout (2018)

Türü: Aksiyon, Casusluk
Yönetmen: Christopher McQuarrie
Senaryo: Christopher McQuarrie

Oyuncular:
Tom Cruise
Rebecca Ferguson
Henry Cavill

Filmin Özeti:
Mission: Impossible Yansımalar, Görevimiz Tehlike serisinin 6. devam halkasıdır. İkonik ajan Ethan Hunt, birlikte çalıştığı IMF ekibi ve tanıdık birkaç dostu sıkıntılı bir zamandadır. Berlin'deki görevin ters gitmesi sonucunda Ethan Hunt CIA ile ters düşer ve denetimsizliği sebebiyle CIA'in kara listesine girer. Ancak insanlığı tehdit eden yeni bir tehlikenin ortaya çıkışıyla birlikte herkes zamana karşı bir yarışa koyulur.

Filmin Fragmanı:
 

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,069
Reaksiyon puanı
47,672
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Klasik bir Görevimiz Tehlike filmiydi. Bol bol aksiyon, yüksek teknoloji, çatışma sahneleri... Beğendiğimi söyleyebilirim.

Kısaca...

Film güzel bir twist ile başlıyor. Ethan ve ekibi ihtiyaçları olan bilgiyi öğrenebilmek için güzel bir düzenek kurmuşlar, tabii bunu sonradan anlıyorsunuz. Sonrasında ise bu bilgi ışığında Hank ve ekibi, yanlarına Henry Cawill'in oynadığı August'u da alarak aksiyona giriyorlar. Filmin ilerleyen bölümlerinde August'un aslında kötülerin tarafında olduğu ortaya çıkıyor ama ben bunu filmin ortalarında falan anladığım için çok etkilenmedim. Sonda ise tabii ki Ethan ve ekibi amaçlarına ulaşıyorlar.

Oyunculuklardan bahsedeyim. Tom Cruise'u başarılı buldum, özellikle çoğu sahnede dublör kullanmaması, tehlikeli birçok sahneyi bizzat kendisinin oynamasından dolayı daha çok etkilendim onun aksiyon sahnelerini izlerken. Diğer oyunculuklar da başarılıydı. Henry Cavill rolünü güzel oynamış, oyunculuğunu beğendim. Bu ikili dışında Simon Pegg'in oyunculuğu çok başarılıydı.

Puan: 7.5/10