Miss Turkey Birincimiz Kime Benzetilmek İstiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061

Mayıs ayında düzenlenen Elidor'un sunduğu ve Türkiye'nin en güzelinin seçildiği Miss Turkey'yi Amine Gülşe kazanmıştı.Türkiye güzelimiz bir çok gazete ve dergiye röportaj verdi ve bunlardan biride GQ oldu.

GQ dergisine verdiği röportajda Irina Shayk ve Adriana Lima’ya benzetilmesiyle ilgili düşüncesi sorulduğunda güzelimizden çok farklı bir cevap geldi.
‘Evet Irina Shayk’a, Adriana Lima’ya benzetiyorlar. Gurur duyulacak bir şey belki ama bizde Türk kızlarını neden hep yabancılara benzetme huyu var, anlamıyorum. Tuba Büyüküstün de çok güzel bir kadın mesela. O da renkli gözlü, esmer. İlla birine benzetileceksem ona benzetileyim.’ dedi.

Amine Gülşe yabancı modellere benzetilmeyi yanlış bulduğunu ve buna son vermeye çalışacağını ise cümlelerine şu sözleri ekleyerek gösterdi:
‘Bu konuda kararlıyım; gelecekte insanlar yurtdışındaki modelleri bana benzetecek, beni onlara değil.’

Şu sıralar Miss World finallerine konsantre olan Türkiye’ye güzelimize çıktığı bu yolda başarılı olmasını temenni ediyoruz.​

Yeni editörümüz işe başladı

Tuba kim sen kim be

Tuba Büyüküstün'ün ayrı bir güzelliği ayrı bir doğallığı var

Yeni editörümüz işe başladı

Tuba kim sen kim be

Tuba Büyüküstün'ün ayrı bir güzelliği ayrı bir doğallığı var
Fotoğraf olayı var onu yapabilmek için denemelik bir konu açtım. @Yakamoz-Asi oldu mu şuan.
Yani anasayfada çıktı konum ama.

Farklı bir şey diyor ama burada.
Beğendiği demiyor ki.Konular arasında baya fark var sadece Tuba kısmı benzer.

Ben benzettim kilitleme görevi yöneticilere kalmış.
Belki ilk konun diye es geçerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...