Miss Turkey 2015'de Kimler Sahne Alacak?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059

Elidor'un sponsorluğunda gerçekleşen, 2015'ün en güzel kadınlarının seçileceği "Miss Turkey 2015" bu sene de Star TV'de yayınlanacak.

Miss Turkey'de yarışacak 23 finalist belirlendi. Yarışmada ilk 4'e girmeyi başaran 4 güzel, dünyanın önemli yerlerinde ülkemizi temsil etme fırsatı yakalayacaklar. Ayrıca, geceye Ayşe Hatun Önal ve Kenan Doğulu sahne şovlarıyla damga vuracak ve birbirinden güzel şarkılarını seslendirecekler.

"Miss Turkey 2015" 11 Haziran Perşembe akşamı canlı yayınla saat 20:30'da Star TV'de!

hahahah bu yıl kenan doğulu birde şansını miss turkeyde deneyecek demekki iyi makyaj yaparsa şansı var

Sahne alacak isimler gayet iyi, ama yarışmanın kendisinin iyi olması daha önemli.

İyi isimler. Kenan Doğulu Star TV'nin kadrolu sanatçısı oldu resmen.

Kenan Dogulu daha oncede sahne almisti hatta tisortune Gezi yazdirmisti

ayşe hatun önal o yarışmaya katılan kızlardan hepsinden güzel gelmişken katılsa 1.olur

son bikaç yılda yarışmaya katılan kızların yüz güzelliği pek yok sadece fiziğe bakılıyor

Bu yılın sunucuları kim olacak acaba? Geçen yıl Kadir Doğulu ve Yasemin Allen hiç güzel sunamamıştı, ben beğenmemiştim. Bir de teknik anlamda da başarılı değildi geçtiğimiz yıl organizasyon. Ses düzeyleri yeterli çıkmıyordu hiç, bilmiyorum belki o platformda bulunan izleyiciler için iyi çıkmış olabilir ama ben ekranda sıkılıp kapattım...

Bir de zaten reyting amaçlı değil prestij açısından yapıldığı için takdir ediyorum Star'ı. Keşke Best Model'ı da büyük kanallarda izleyebilsek...

bence çağatay ile serenay olabilir medcezirde bazen miss turkey reklamı yapıyolar dizi içerisinde