Miroslav Stoch

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,349
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Galatasaray'ın ısrarla istediği ama alamadığı, Fenerbahçe'nin yeni transferi...

Geçen yılki transfer politikasını sürdüren Fenerbahçe,artistlik olsun diye yaptı bu transferi başka bir açıklaması olamaz.Mehmet Topuz'da da oldu aynısı.

Galatasaray'ın stratejisidir.Alacak gibi haberleri çıkar gözler ona yoğunlaştığında biz başka işi götürürüz alttan.Kaç kere öyle fenere ve diğer takımlara adam yutturduk :D Bu da elinizde patlar Doğan'ın Mehmet Topuz örneği gibi :D

Birincisi Mehmet Topuz elimizde patlamamıştır. İlk 11'in değişmez oyuncularından biri olmuştur.

İkincisi de Stoch zaten bizim listemizdeydi. B planı olarak tutuluyordu. Ama Krasic işi yatınca Stoch'a yöneldik.

İyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. En azından Jo'dan iyidir :D

Eden Hazard gibi bir futbolcuya yaptığınız saçmalık ne olacak?8 saat beklemiş adam ben öyle duydum.

Gerçi bir sürü biliyoruz böyle Güiza,Josico,Maldonado...Genç olması kaderini değiştirmez.

O haber külliyen yalan :) Hazard'ın bize gelmesi çok çok düşük bir ihtimal. Birkaç sene sonra yeni Messi olabilir. O kapasite var onda.

Sizin transferlerinizi de biliyoruz. Jo, Lincoln, De Sanctis, Leo Franco...

Leo Franco ve Jo'ya tamamen,Lincoln'e kısmen (Skippe zamanında baya yardırmıştı şayet) katılıyorum ama De Sanctis fena değildi.

Evet Hazard haberine ben de inanmamıştım ama gerçek olduğunu umdum :D

Dünya kupasında izledğim kadarıyla B sınıfı futbolcu.
Ligimizde A sınıfı futbolcu sayısının bir elin parmaklarını geçmeyeceğini düşünürsek iyi transferdir.

Sınıf olarak K sınıfı futbolcu :D

Sırf Fenerbahçe aldı diye adamı kötülemeyeceğim (gerçi en ufak yanlışını bulursam süründürürüm,ama...) C sınıfı fakan değildir.Hele Daum diyorsa asla değildir.Fakat,mükemmel bir genç,bir wonderkid de değildir.