MinT'ten Yepyeni Bir Proje / SAHA DIŞI

BesaleT

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
5,861
Puanı
1,061
[h=1]MinT 'ten Yepyeni Bir Proje / SAHA DIŞI çok yakında TRT1'de[/h]
2012 Avrupa şampiyonasında TRT1'de yayınlanacak spor komedi programı SAHA DIŞI ünlü futbolcu ve yorumcuların komik taklitleri, eğlenceli ve güncel skeçleriyle izleyenleri kırıp geçirecek.

Başrollerini ŞORAY UZUN ve CEYHUN FERSOY'un paylaştığı SPOR KOMEDİ programı SAHA DIŞI 8 Haziran'da TRT1'de başlıyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
MinT işi biliyor :D Seksenler sezon finali yapacak ama başka işlerden iş yapmayı biliyor :)

Mint'in en güzel yapımı ARKA SIRADAKİLER'di. Keşke bitmeseydi ya :chargrined:

O da bozdu sonraları ya :D

ilk 4 sezon tam 160 bölüm sürdü ama ne bölümlerdi hacı hergün hep eski bölümleri izliyorum netten. Önceden her Pazar yeni bölümü izlerdim sonra Cumartesi 13.00'da tekrar verirdi onu izlerdim ardından Pazar günü özeti izlerdim tıpkı yeni bölümlermiş gibi :D Şimdi TNT'de oynuyo ama pek sarmadı beni ama izliyorum yine.

ilk 4 sezon tam 160 bölüm sürdü ama ne bölümlerdi hacı hergün hep eski bölümleri izliyorum netten. Önceden her Pazar yeni bölümü izlerdim sonra Cumartesi 13.00'da tekrar verirdi onu izlerdim ardından Pazar günü özeti izlerdim tıpkı yeni bölümlermiş gibi :D Şimdi TNT'de oynuyo ama pek sarmadı beni ama izliyorum yine.

Ben fanatiği değildim ama o eski dönemde ki bölümler olunca izliyordum arada ama şimdi hiç bakmıyorum :D Öğretmen kemal çıktı onun yerine o daha iyiydi bak :D