Mint Yapım'dan Yeni Dizi: Pamuk Prens|Tanıtım Fragmanı

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
Mint Yapım'dan Yeni Dizi: Pamuk Prens|Tanıtım Fragmanı

Mayıs Kraliçesi, Seksenler gibi dizilerin yapımcısı Mint Yapım'ın yeni dizisi Pamuk Prens'ten fragman yayınlandı!

Daha önce uzun yıllar Mint'in Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan Tamer Karadağlı'nın başrolünde yer alacağı dizide, eski eşi ve yapımcı Birol Güven gibi isimler de rol alacak.

Dizinin yapımcısı Birol Güven diziyi 'çok farklı bir dizi' diye tanımlıyor. İşte o fragman:

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Bu ne la! çok değişik bişey.

mintin dizileri güzel oluyor ilk bölüme bakılır. yalnız dizi riskli tutması sürpriz olur. tv8'den başka alan olmaz diye düşünüyorum.

Ben de Özledim v2. Tutabilir ben beğendim tanıtımı

@sürgünüm Pamuk Prens mi, Pamuk Prenses mi?

Fragmanı beğenmedim, kanalı TV8 olur garanti.
Tutacağını sanmıyorum.

Dizinin ismini Tamer Karadağlı'nın saçlarından esinlenerek koydular herhalde, adam pamuk gibi olmuş.

Tutmaz bence de, birkaç bölümden sonra kalkar gibi geliyor.

Fragman ilginç olmuş, ama ben de tutacağını sanmıyorum. Keşke tutsa ve bu tür projelerin önü açılsa, ama mümkün görünmüyor.

TV'de ilgi görmesi sürpriz olur. Aslında tam internet dizisine yönelik bir konusu var...

Bir Episodes fanatiği olarak benim ilgimi çekti dizi. Tamer Karadağlı'yı da severim zaten. Yerli dizilerle işim olmaz normalde ama iyi bir zamana denk gelirse göz atarım bu diziye.

Farklı bir yapım olacağı kesin ama tutması bu ülkede imkansız. İzleyiciyi az çok biliyoruz nerede birbirinin kopyası olan dizi varsa izlenme rekorları kırar ama farklı bir yapım olsun reytinglerde gözle görülür bir başarı elde edemez.