MinT Yapım Eski Başarısını Yeniden Yakaladı!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,808
Puanı
1,060

MinT yapım bir zamanlar yakaladığı büyük başarıyı şimdilerde yeniden yakalamışa benziyor.

2000'li yılların başlarında yaptıkları Ayrılsak da Beraberiz, En Son Babalar Duyar, Çocuklar Duymasın gibi dönemin en çok izlenen dizilerini yapan MinT yapım o dönemde yakalamış olduğu başarıyı şimdilerde yeniden yakaladı.

MinT yapımın eski dizilerine baktığımız bir sürü fenomenleşmiş sözler olduğunu görmekteyiz. Mesela Ayrılsak Da Beraberiz'de Feridun Bitir'in sözü 'yırttık abicim', En Son Babalar Duyar'da Hallederiz Kadir'in oyunları, Çocuklar Duymasın'da Light Selami, Taşfırın Haluk gibi sözler o zamanın fenomeni olmuştu.

MinT yapımın bu dizilerin ardından yaptığı birçok iş orta seviye de izlenmeye başlamıştı. Papatyam, Yalancı Romantik, Öğretmen Kemal gibi projeler orta seviyede izlenmiş yapımlardı.

Ancak şimdilere baktığımız MinT yapımın yeniden eski yükselişine geçtiğini görmekteyiz. Özellikle Seksenler'in başarılı performans göstermesi MinT'in değerini yeniden eski haline getirdi. Seksenler'in ardından yapılan Zengin Kız Fakir Oğlan, Aşk Emek İster ve Doksanlar başarılı olmaya başladılar.

Bu dizilerde de fenomen sözler oluşmaya başladı. Seksenler'de 'icat çıkarma', 'pöff', 'bana her şeyi de ama .... deme', 'nabıyon be ya, aynı be ya' gibi sözler fenomenleşti ve birçok kişinin diline dolandı.

Zengin Kız Fakir Oğlan'da ise 'Şükrü'nün para ile ilgili yalakalıkları', Nurhan'ın 'yok artık' diyişi fenomenleşti.

Doksanlar da ise henüz 2 bölüm olmadan 'işin sonuna bak sen', 'fenimik' gibi sözlerle fenomenleşti.

Aşk Emek İster ise başarılı bir çizgide ve özellikle sosyal medyada epey ilgi görüyor.

Görünen o ki MinT eski başarısını yakalayarak önemli bir işe imza attı.​

seksenler dışında çok iyi giden bir işi yok bence

doksanlar ı izledim bildiğin ergen draması olmuş liseli aşıklar bakkalın bir sözü var sürekli o ka

aei de bir başarı gözükmüyor zaten

Aşk Emek İster izlediğim tek dizi. Ayrılsak da Beraberiz, En Son Babalar Duyar ve Çocuklar Duymasın da süper işlerdi.

Aşk Emek İster izlediğim tek dizisi ara sıra Seksenlere bakardım o da baydı daha 90'ları hiç izlemedim.

Eski dizileri daha iyidi.

Son düzenleme:
Yine çok güzel bir yazı olmuş @emreemreu ellerine , emeğine sağlık
Ben Doksanlar ve Aei'nin sürekli takipçisiyim ama denk geldiğim zamanlarda Zkfo ve Seksenler'i de izliyorum

Eline sağlık çıkış yakaladı bu sene önümüzdeki sezonda bu çıkışı sürdürecek gibi

Mint başarılı mıymış.
))))

Bi seksenler var adam gibi. Doksanlar tırt. Hadi doksanların reytingi şans eseri iyi.

Ama Aşk emek ister ve zengin kız'ın hem reytingleri kötü hem kendileri kötü.
)))))

Allah sahidimdir daha dün yatmadan önce MinT Yapim hakkinda böyle bir yazi hazirlamayi düsünüyordum

Ellerine saglik, cok güzel bir yazi olmus @emreemreu

En Son Babalar Duyar'ı tekrar yapmaya denediler, olmadı maalesef ama Seksenler ve Doksanlar dizileriyle tekrardan yükseliş yakaladılar. Umarım bu yolda ilerlerler..

En Son Babalar Duyarın tekrarı oynuyordu geçen sene saat 5 de oturuyordum.Saat 9 a kadar sürmüştü

- - - Ekleme - - -

o gün hiç uyuyamıştım.Keşke tekrardan başlasa

doksanlar en iyisi bence

Çok doğru bir yazı olmuş. MinT yapım gerçekten dizi işinden çok iyi anlıyor. Tüm dizilerini neredeyse izledim ve izliyorum da.

eskisi kadar olmasalarda yeniden çıkışa geçtiler hele doksanlar bomba oldu en yüksek reytingli işi zaten daha da yükseleceği kesin yaz ayında 6 ları geçmek çok zor iş

Eski başarısını yakalamadı ama o kulvarda ilerlemeye başladı diyelim, bir süre eski işlerinin ekmediğini yiyordu.

Şimdi yeni işlerle o havayı yakalama yolunda ilerliyor.

Eline sağlık. . @emreemreu