Mine Tugay 'Verda' Kadrosunda!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
5.jpg

Uzun süredir ekranlarda yer almayan başarılı oyuncu Mine Tugay'ın yeni dizisi belli oldu!

Yapımcılığını Pastel Film'in, senaristliğini Funda Çetin'in, yönetmenliğini Aysun Akyüz'ün üstleneceği; başrollerinde Kutsi, Gonca Sarıyıldız ve Hale Soygazi'nin yer aldığı diziye güzel ve başarılı oyuncu Mine Tugay dahil oldu.

''Verda'' yeni sezonda ATV'de!

Foruma girdim aslında sırf bu haberi açacağım diye Sonra foruma neden girdiğimi unuttum. :F

Dizi için iyi kndi için kötü olmuş umarım tutar

Kadroda bir Mine Tugay iyi. Yazik etmis gibi kendine. :D

Dizi açısından oldukça iyi kendisi açısından oldukça kötü bir tercih olmuş. Keşke tekrar Ay Yapım'la çalışmaya başlasa.

Kutsi'nin başrolde olacağı dizide 2. kadın mı olacak? Menajerini değiştirmesi lazım bir an önce. :(

Gonca Sarıyıldız'dan sonra çok daha muhteşem bir transfer olmuş. :Z

Kutsi'yi kadrodan çıkarsalar, diziye şans verebilirim. :A

Mine Tugay ne yapıyorsun Allah aşkına ya, ne kadar iyi ve başarılı bir oyuncusun. Güzelsin. Neden yanlış tercihler yapıyorsun, aklım almıyor doğrusu. Kalp Hırsızı ayrı fiyaskoydu, bunun detaylarını bilmiyorum ama nedense sana yakıştıramıyorum. Ay Yapım ile, Tims ile, O3 ile dizi çeksen keşke...

Her fırsatta özlediğimi dile getiriyorum ama hep izlemeyeceğim projelerle geliyorsun. :(