Mine Tugay Ağır Set Şartlarından Dolayı Hastanede!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061
thumbnail_1410611208.jpg

Medcezir, Öyle Bir Geçer Zaman ki gibi dizilerde yer alan ve şu sıralar Atv'nin Pazar akşamları yayınladığı başrolünü ise Kenan Ece ile paylaştığı Kalp Hırsızı dizisinde yer alan güzel oyuncu Mine Tugay'dan kötü haber var.

Kalp Hırsızı dizisinin setindeki yoğunluğa birde güzel oyuncunun hastalığı eklenince Mine Tugay çekimler esnasında fenalık geçirdi. Bunun üzerine hastaneye kaldırılan güzel oyuncuya serum bağlandı.
Instagram üzerinden paylaştığı serumlu kolunun fotoğrafına ise 'serumante' yazdı.

mine-tugay_1430.jpg

Geçmiş olsun. :( Dirilse de Medcezir'e dönse. :(

Ağustos sıcağında başlıyorlar çekimlere haliyle zamanla vücut yorgun düşüyor. TV sektöründe acımasız rekabet var.

Dizilerin süresi çok uzun, bir de set ortamı sıkı geçince, başrol olmakta işin içine girince, haliyle böyle şeyler olabilir. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Dizinin çok uzun olmasının yanında yük tamamen onun üzerinde. Sonuçta başrol olduğu için daha çok sahnesi var yai. Saatler boyunca sıcak altında yapılan çekimler ve zor koşullar da eklenince işi daha da zorlaşıyor. Tekrar geçmiş olsun... :(

Son düzenleme:
geçmiş olsun da bu çalışma koşulları biraz abartılıyo bence
bu ülkede ne insanlar var gece gündüz çalışan hiç tatilleri bile olmayan ve bu oyuncuların aldıkları ücretlerin onda birini bile alamayan
tamam ben kolay demiyorum ama abartılıyo gibi

geçmiş olsun da bu çalışma koşulları biraz abartılıyo bence
bu ülkede ne insanlar var gece gündüz çalışan hiç tatilleri bile olmayan ve bu oyuncuların aldıkları ücretlerin onda birini bile alamayan
tamam ben kolay demiyorum ama abartılıyo gibi
aynen aga bi hamal bunlardan daha fazla çalışıp kaç kiloluk yükün altına giriyo seneler boyunca bunlar sadece 6 7 ay çalışıp hepsindede çalışmıyolar okadar para alıp tavır yapıyolar

aynen aga bi hamal bunlardan daha fazla çalışıp kaç kiloluk yükün altına giriyo seneler boyunca bunlar sadece 6 7 ay çalışıp hepsindede çalışmıyolar okadar para alıp tavır yapıyolar
tekstilde 12-13 saat çalışıyo insanlar bunları 1 hafta oraya koysan haline şükrederler bence :)

Geçmiş olsun .:(
@sokak saati'nin paylaştığı resimde minetugay_n hesaplı kişinin yazdığına sesli güldüm. :)