Mine Tugay'ın Yeni Dizisinin Adı Belli Oldu !

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1405504027.jpg

Bugüne kadar birbirinden başarılı ve farklı projelere imzasını atmış olan MinT Prodüksiyon'un sahibi Birol Güven yeni sezon için yepyeni bir dizi hazırlıyor.

Başrolünde Ay Yapım imzalı Medcezir dizisinden şok bir kararla ayrılan Mine Tugay yer alacak ve dizi atv'de ekranlara gelecek. Dizinin diğer oyuncuları ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

Merakla beklenen yeni dizinin adı 'Aşk Hırsızı' olacak.

Dizinin genel hikayesi şöyle: Eve giren hırsıza aşık olacak

Tugay, eşi tarafından terk edilmiş çocuğuyla yaşayan bir kadını oynayacak. Babasının bir gün eve döneceğini söyleyerek oyaladığı çocuğu bir geceyarısı eve giren hırsızı babası sanacak ve ardından Tugay, çocuğunu üzmemek için hırsızıyla eşi rolünü oynaması için bir anlaşma yapacak. Bu anlaşma devam ederken iki taraf arasında aşk başlayacak.
Mine Tugay’ın, Medcezir’ den ayrılığının perde arkası ise; Dizide Ali Bilgin’in sevgilisi Defne Kayalar’ın rolü arttığı için gerginlik yaşadığı ortaya çıktı.

Kanal D 'de Berna Laçin'in bir dizisi vardı "yabancı"li bişey ona benzettim:X

by Tapatalk

Dizinin konusunu ve ismini beğenmedim.Ama Mine Tugay'ın başarılı olmasını isterim. :)

Hikaye fena değilmiş ilgimi çekebilir merakla bekliyorum[emoji4][emoji4]

Karavana ..kimse hirsizin aşkına inanmaz . mine tugaya diğer dizisinde başarılar dilerim

Beğenmedim konusunu tutacağını sanmıyorum Mine yazık edecek kendine. :(

kanusu güzel hırsazla aşk başladığı zaman kızının asıl babasıda gelse tamlık dizi olur
atv yeni sezon güzel hazırlanıyor hırsız oyuncu kim seçileçek işallah yeni yüz olur

başrol erkek bunalr arsında seçilmeli çok güzel olur valla
İçerik.jpg
images.jpg

235.jpg
bbb.jpg

wywywey.jpg
weg.jpg

keşke haluk piyes olsa süper olur valla süper uyum olur bakalım kim seçilecek
554905_10151039660544523_1037539904_n.jpg

haluk-piyes-123454.jpg

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri