Mine Tugay'ın Yeni Dizisi Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1427429180.jpg

1993-2004 yılları arasında NBC'de yayınlanan Emmy ödüllü Frasier dizisinin Türkiye uyarlamasında kadın başrolü kimin canlandıracağı belli oldu.

Yapımcılığını Aslan Film'in yaptığı, yönetmenliğini ise Deniz Akel'in üstlendiği, sitcom projesinin kadın başrol oyuncusu, Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Medcezir dizilerinde de yer alan Mine Tugay oldu.

Mine Tugay, yapımda Roz karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Hatırlanacağı üzere dizinin kadrosunda iki usta oyuncu Yetkin Dikinciler ve Salih Kalyon'un yer alacağı daha önce açıklanmıştı.

@cookies

@cookies iyisin hadi :) Senin ki diziye girmiş .

Oyuncular iyi gibi ama bu devirde ne olur bilinmez,güzel bir sit-comla iyi bir gülmeye ihityacım var şu son dönemlerde.

Roz karakteri ilk bölümler itibariyle konuşacak olursam çok önemli bir karakter değil. :)

Niles ve Daphne karakterlerini merak ediyorum ben. :):)

Gözün aydın @cookies, sonunda dönüyor Mine. :D

Bence gayet iyi bir seçim olmuş. Şu ana kadar açıklanan 3 oyuncuyu da ayrı ayrı severim. Umarım kadronun geri kalanı da böyle olur, yeni haberleri bekliyoruz. :)

• Beğendim
Reactions: cookies
deve kestin mi deve :F

güzel seçim olmuş kadro şu anllık iyi seçimler böyle devam eder umarımÇ:)
Kesmek isterdim ama babam izin vermez maalesef :(
@sürgünüm konunun başlığını Mine tugayin yeni dizisi belli oldu diye degistirebilirsin daha çok kişi bakar veya @sokak sanati :)

Gözün aydın @cookies, sonunda dönüyor Mine. :D

Bence gayet iyi bir seçim olmuş. Şu ana kadar açıklanan 3 oyuncuyu da ayrı ayrı severim. Umarım kadronun geri kalanı da böyle olur, yeni haberleri bekliyoruz. :)

Evet süper oldu minemsiz ve meryemsiz ekran bomboştu minem geliyor darisi meryeme :love1:
Dizi ne zeman yayinlancak acaba :)

• Beğendim
Reactions: xemrexxx and Aserat
Kesmek isterdim ama babam izin vermez maalesef :(
@sürgünüm konunun başlığını Mine tugayin yeni dizisi belli oldu diye degistirebilirsin daha çok kişi bakar veya @sokak sanati :)

Evet süper oldu minemsiz ve meryemsiz ekran bomboştu minem geliyor darisi meryeme :love1:
Dizi ne zeman yayinlancak acaba :)
İçeriğide değiştirmem gerekiyor o zaman. :)

İçeriğide değiştirmem gerekiyor o zaman. :)
Başlığı değiştir içeriği değiştirmezsende olur :)
Başlığı değiştir ama başlığı begenmedim ben normalde konuya bakmayacaktim baktim 4-5 tane etiket gelmis sonra gördüm minemin dizisi[emoji7] [emoji7] [emoji7]

Vay, Mine Tugay için ilk bölümüne şans veririm kesin. Yetkin Dikinciler ve Salih Kalyon da çok iyi isimler zaten, umarım daha da güzelleşir kadro. :)

Başlığı değiştir içeriği değiştirmezsende olur :)
Başlığı değiştir ama başlığı begenmedim ben normalde konuya bakmayacaktim baktim 4-5 tane etiket gelmis sonra gördüm minemin dizisi[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Sana özel olarak etiket yolladım ya. :)

Vay, Mine Tugay için ilk bölümüne şans veririm kesin. Yetkin Dikinciler ve Salih Kalyon da çok iyi isimler zaten, umarım daha da güzelleşir kadro. :)
Ben her bölümüne şans vereceğim farki mine[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Sana özel olarak etiket yolladım ya. :)
Iste onu gördükten sonra minecigimin dizisi olduğunu fark ettim Teşekkürler etiketledigin icin[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Rojda-Mine-Ebru bunlar olmazsa sezon sıkıcı oluyor :) (Ozellikle Mine olmazsa[emoji7] [emoji7] [emoji7] )

Ben her bölümüne şans vereceğim farki mine[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Iste onu gördükten sonra minecigimin dizisi olduğunu fark ettim Teşekkürler etiketledigin icin[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Rojda-Mine-Ebru bunlar olmazsa sezon sıkıcı oluyor :) (Ozellikle Mine olmazsa[emoji7] [emoji7] [emoji7] )
Başlığı değiştirdim, sevildiğini bilesin. :)