- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
Orasını o zaman düşünürüz ya, hele bir ilk sezonu bitirelim de2.sezon agustos ortası işte. 2.sezonu sen çoktan izlemiş olursun ben de tek izleyemem
Orasını o zaman düşünürüz ya, hele bir ilk sezonu bitirelim de2.sezon agustos ortası işte. 2.sezonu sen çoktan izlemiş olursun ben de tek izleyemem
İçine ozan kaçtı bu aralar.ss memurcu tayfaya döndün.Benim sevdiğim türden ama sizi çeker mi bilmiyorum
İçin kararır demek istiyorsun sanırım...Benim sevdiğim türden ama sizi çeker mi bilmiyorum
Aaa sende tuhaf dizilere bulaşmaya basladın iyice ayollNasıl izlenir mi dizi, 16 Ağustos'ta yeni sezonu geliyormuş.
90lar filansa bakmak isterdimBir yerde yorum yaptım eminim, polis olaylı bir dizi yani ilk bölüm polisler vardı ve eski zamanda geçiyordu
Senin ipin pamuk ipliği, o iple kuyuya inilmezOrasını o zaman düşünürüz ya, hele bir ilk sezonu bitirelim de
Ben eskiden beri severim böyle dizileri, filmleri
Yok biraz eskiydi, öpüşme sevişme filan da vardı yani destere o yüzden sevmiştir sanırım90lar filansa bakmak isterdim2000 başlarysa hiç gerek yok.
Kararabilir evet, ama yine de kendin bakİçin kararır demek istiyorsun sanırım...
Adam küfür edememiş bi tek, ne sevmesiYok biraz eskiydi, öpüşme sevişme filan da vardı yani destere o yüzden sevmiştir sanırımgerçi ilk bölümden sonrası yok onunda
Rahmetli işte bilirsinAdam küfür edememiş bi tek, ne sevmesi
Onlar da izlemeyeceğine yine tek başına izleme yolları gözüktü bana
OZARK izlendin mi diye sordum göremedim cevapOnlar da izlemeyeceğine yine tek başına izleme yolları gözüktü bana
@MasacRE ve @Forumdash kötü yola sürüklüyor beni...Aaa sende tuhaf dizilere bulaşmaya basladın iyice ayoll@MasacRE e dizi arkadaşı geliyor@Harunnn60 @Forumdash
Bak yine iç karartıcı bir diziOZARK izlendin mi diye sordum göremedim cevap
Hayırrr ben izlemicem bile@MasacRE ve @Forumdash kötü yola sürüklüyor beni...
OZARK miss gibi dizi bee
Aa o da vardı 😱 Soruyu görmedim de onun için destereyi beklemeye devam edeceğim, bence o da izlememiş olur geldiğindeOZARK izlendin mi diye sordum göremedim cevap
Çernobil'i çoktan izledim ben
Yok o kadar değildi oÇernobil'i çoktan izledim benO da iç karartıcı değil mi ayrıca, bak sen de seviyormuşsun demek ki iç karartan dizileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?