Bu liste guncellenmeli. La Casa de Papel 8.8 şuan o listede 8.5http://www.imdb.com/chart/toptv/?ref_=nv_tvv_250_3
Bu verilen puanlara göre oluşan sıralama. Film top 250 listesinin tv versiyonu yani
Bu liste guncellenmeli. La Casa de Papel 8.8 şuan o listede 8.5http://www.imdb.com/chart/toptv/?ref_=nv_tvv_250_3
Bu verilen puanlara göre oluşan sıralama. Film top 250 listesinin tv versiyonu yani
evet konuyu rahatlıkla terkedebilirsin gözün arkada kalmasın
boşluğunu kasvetle doldurmak istiyorsan senin tercihin saygı duyarızO zaman yaz takvimim iyidirYazın hiçbişey olmuyor. Boşlukta buna odaklarım kendimi
Daha eğlenceli bişe olursa neden onla doldurmayayımevet konuyu rahatlıkla terkedebilirsin gözün arkada kalmasın
boşluğunu kasvetle doldurmak istiyorsan senin tercihin saygı duyarız
boşluk doldurmak için the shannara cronicles ı izle daha iyiDaha eğlenceli bişe olursa neden onla doldurmayayım
Elfler filan vardı hani? Onu da boşlukta izledim bi kaç bölüm ama sarmadıboşluk doldurmak için the shannara cronicles ı izle daha iyien azından yormuyor insanı
Bu diziyi de izleyecek vaktim yok zaten
Elfler filan vardı hani? Onu da boşlukta izledim bi kaç bölüm ama sarmadıHiçbişeyi dolduramadı
@destere @MasacRE- kırılmasın diye hepimizin yerine kendini feda edip 1.bölümü izledievet konuyu rahatlıkla terkedebilirsin gözün arkada kalmasın
boşluğunu kasvetle doldurmak istiyorsan senin tercihin saygı duyarız
yazın belki jessica gelirElfler filan vardı hani? Onu da boşlukta izledim bi kaç bölüm ama sarmadıHiçbişeyi dolduramadı
ilk sahnede seyirciye yem atmışlar seyircinin ayağı alışsın diye sonra vermişler kokmuş yemeği artık ilk sahnenin hatrına kokmuş yemek yemek zorunda kalıyorsun ilk bölüm
İzlediğine pişman olmuş gibi görünüyor
eklediklerinide izlediğini görmediğimiz için senden yana en ufak şüphemiz yokBu diziyi de izleyecek vaktim yok zaten
pişman değilim tecrübe kazandık (@MasacRE- nin önerdiği dizilerden uzak duracaksınİzlediğine pişman olmuş gibi görünüyor
İzleyecem dediysem izlerim ama ne zaman olur onu bilemiyorumeklediklerinide izlediğini görmediğimiz için senden yana en ufak şüphemiz yokzaten izleyeceğim dediğin diziyide izlemiyorsun izlemeyeceğim dediğin diziyi zaten izlemeyeceğin kesin
pişman değilim tecrübe kazandık (@MasacRE- nin önerdiği dizilerden uzak duracaksın) zaten tecrübe dediğimiz şey hayatta yediğimiz kazıkların bileşkesiymiş
Martta başlıcak zatenyazın belki jessica gelir
jessica jones umu bekliyorum dörtgözle marvelin en iyisi en muhteşemiydi kadın hareketlerine bile aşık olmuştum gelsede izlesek
ilk sahnede seyirciye yem atmışlar seyircinin ayağı alışsın diye sonra vermişler kokmuş yemeği artık ilk sahnenin hatrına kokmuş yemek yemek zorunda kalıyorsun ilk bölümhanı manav tezgahı gibi iri domatesler öndedir çürükler arkada)
tek kötü kısmı luke beygirinin kadının yanından ayrılmıyor oluşu luke u çıksalar jessica dizisinden dizi daha bir muhteşem olacakMartta başlıcak zaten
Yok yeni yatak arkadaşi gelmiş Jessicayatek kötü kısmı luke beygirinin kadının yanından ayrılmıyor oluşu luke u çıksalar jessica dizisinden dizi daha bir muhteşem olacak
Yok o iş öyle değilBu liste guncellenmeli. La Casa de Papel 8.8 şuan o listede 8.5Supernatural 8.5 ama listede 8.3Ayrıca ilk 100'de olmak 250de olmakan daha iyi değil mi
Senin 250lik listede La Casa de Papel'i 10bin kişi oylamiş. ama Mindhunterı 65bin kişi filanYok o iş öyle değilOy sayısı falan da hesaba katılıyor ona göre oluşuyor o liste, karmaşık bir sistem tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum
Ayrıca ilk 100 dediğin liste şu anki popülerlikleri işte. Mesela Vikings daha yeni araya girdiği için ilk sıradaymış
Öyle ama oy sayısı arttıkça puanlar da düşüyor geneldeSenin 250lik listede La Casa de Papel'i 10bin kişi oylamiş. ama Mindhunterı 65bin kişi filanLa Cas yı 65 kişi oylasa kim bilir nolur
bakalım 2.sezon netflixte görücüye cıkınca nolcakÖyle ama oy sayısı arttıkça puanlar da düşüyor genelde
Bitirdiniz mi ilk sezonubakalım 2.sezon netflixte görücüye cıkınca nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?