Allah sabır versinaa 4 yıldır bununla uğğraşıyorum işte
Allah sabır versinaa 4 yıldır bununla uğğraşıyorum işte
Daha @destere miz var birde gelince onunda ayrı cins olduğunu görüceksin takımımızın tamamlamasına az kaldıAllah sabır versin
Evet işte @destere gelsin o zaman okey takımı tamamlanacak.Daha @destere miz var birde gelince onunda ayrı cins olduğunu görüceksin takımımızın tamamlamasına az kaldı@Harunnn60 @xemrexxx
Daha @destere miz var birde gelince onunda ayrı cins olduğunu görüceksin takımımızın tamamlamasına az kaldı@Harunnn60 @xemrexxx
Peki dünya buna hazır mı ?
kız bir kere @destere vücut ölçüleri olarak korişe daha uygun ; koriş 110 kiloydu ben 80hhaha ayy pes doğrusu yeni üye olarak hemen çözmüşşsün @xemrexxx ile beni ayoll
😱😱😱 @Harunnn60 @MasacRE- @sokak sanati @XanTier
bir yer cücesine oranla 80 kiloda az değilkız bir kere @destere vücut ölçüleri olarak korişe daha uygun ; koriş 110 kiloydu ben 80
Ay kim bu destere ya merak ettimbir yer cücesine oranla 80 kiloda az değilsen benden kısasın o boya 80 ağır kaçar bence küçük koriş direbiliriz sana rahatlıkla@Harunnn60 @Thequeer
@destere nickine tıkla avatarda fotosu var doğası gereği yaz aylarında dolaşamıyor kış aylarında uykusundan uyanıyorAy kim bu destere ya merak ettim
@destere nickine tıkla avatarda fotosu var doğası gereği yaz aylarında dolaşamıyor kış aylarında uykusundan uyanıyor@xemrexxx @MasacRE- @Harunnn60
Yok Enişteci değilim çok şükür
Destereyi çok özledin galiba ağzından düşmüyor 2 gündür@destere nickine tıkla avatarda fotosu var doğası gereği yaz aylarında dolaşamıyor kış aylarında uykusundan uyanıyor@xemrexxx @MasacRE- @Harunnn60
Yok Enişteci değilim çok şükür
Destereyi çok özledin galiba ağzından düşmüyor 2 gündür
Hhahah aa afferim enişteşine yan gözle bakmıyor daha çok ısındım şimdi @Thequeer a
Emre şimdi desterenin gelmesini bekliyor onsuz yapamaz forumdaSen beni Emreyle mi karıştırdın aşkım@xemrexxx
@xemrexxx in gözü var @destere de 4 yıldır hep aramızı bozmaya çalısıyor kabasakal gibiSen beni Emreyle mi karıştırdın aşkım@xemrexxx
Bu 3’lü forumu yakar neyse ki Atacan geldiEmre şimdi desterenin gelmesini bekliyor onsuz yapamaz forumda
Bu durumda destere Safinaz oluyor sende Temel Reis mi ?
hhahah hayırr burada kabasakal haliyle temel reisin peşinde ama safinas olan benim düşşmanım biz tamamen değiştirdik çizgi filmiBu 3’lü forumu yakar neyse ki Atacan geldi
Bu durumda destere Safinaz oluyor sende Temel Reis mi ?
Hahahahha onu bile nasıl bir karmaşaya sokmuşlarhhahah hayırr burada kabasakal haliyle temel reisin peşinde ama safinas olan benim düşşmanım biz tamamen değiştirdik çizgi filmi@xemrexxx @Harunnn60
Çiğdem konu dizi yorumları yeterr daahhahah hayırr burada kabasakal haliyle temel reisin peşinde ama safinas olan benim düşşmanım biz tamamen değiştirdik çizgi filmi@xemrexxx @Harunnn60
Çiğdem konu dizi yorumları yeterr daa@MasacRE- seni mi dinlesin yoksa yorumunu mu yazsın.En Prison konusunda da böyle yapmıştın legolas sana kızıp forumu terk ettmişti.
harunda buHahahahha onu bile nasıl bir karmaşaya sokmuşlar@Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?