A Ahmed Konu Sahibi Emekli Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 25,152 Reaksiyon puanı 16,541 Puanı 1,060 18 Ağustos 2017 #1 Malibu ile sessizliğini bozan Miley Cyrus birkaç ay aradan sonra yeni bir klip yayınladı. Younger Now isimli şarkı oldukça değişik klipiyle ilgi gördü.
Malibu ile sessizliğini bozan Miley Cyrus birkaç ay aradan sonra yeni bir klip yayınladı. Younger Now isimli şarkı oldukça değişik klipiyle ilgi gördü.
A Ahmed Konu Sahibi Emekli Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 25,152 Reaksiyon puanı 16,541 Puanı 1,060 18 Ağustos 2017 #2 Öğlen konuyu açacakdım ama açamadım. Şimdiye kısmetmiş. Bu gece yayınlanmış ve daha 3 milyona ulaşmadı. Bence ilk 2 dinlememe göre iyi değil şarkı, hatta baya sıkıcı. Klip iyi gibi, klipi beğendim. Miley baya Lady Gaga yolundan gidiyor ne dersin? @Harunnn60 Yani sakinleşcem diye baya abartdı, eski tarzından uzaklaştı. Aslında Malibu harika idi de, bu olmamış. Sizde dinleyin. @sokak sanati @OzaN @Forumdash
Öğlen konuyu açacakdım ama açamadım. Şimdiye kısmetmiş. Bu gece yayınlanmış ve daha 3 milyona ulaşmadı. Bence ilk 2 dinlememe göre iyi değil şarkı, hatta baya sıkıcı. Klip iyi gibi, klipi beğendim. Miley baya Lady Gaga yolundan gidiyor ne dersin? @Harunnn60 Yani sakinleşcem diye baya abartdı, eski tarzından uzaklaştı. Aslında Malibu harika idi de, bu olmamış. Sizde dinleyin. @sokak sanati @OzaN @Forumdash
H Harunnn60 Emekli Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 49,459 Reaksiyon puanı 45,111 Puanı 1,060 Konum İstanbul 19 Ağustos 2017 #3 Ahmed' Alıntı: Öğlen konuyu açacakdım ama açamadım. Şimdiye kısmetmiş. Bu gece yayınlanmış ve daha 3 milyona ulaşmadı. Bence ilk 2 dinlememe göre iyi değil şarkı, hatta baya sıkıcı. Klip iyi gibi, klipi beğendim. Miley baya Lady Gaga yolundan gidiyor ne dersin? @Harunnn60 Yani sakinleşcem diye baya abartdı, eski tarzından uzaklaştı. Aslında Malibu harika idi de, bu olmamış. Sizde dinleyin. @sokak sanati @OzaN @Forumdash Genişletmek için tıkla ... Malibu iyiydi tuttu bunu şimdi bir kez dinledim ama sakin kafa ile bir daha dinleyeceğim. Gaga gibi olur mu demek için çok erken. Şuan yeni tarzına halen ilgi var birde yeni albümü de yakında gelecekmiş. Sanırım nabız yokluyor bu şarkılarla.
Ahmed' Alıntı: Öğlen konuyu açacakdım ama açamadım. Şimdiye kısmetmiş. Bu gece yayınlanmış ve daha 3 milyona ulaşmadı. Bence ilk 2 dinlememe göre iyi değil şarkı, hatta baya sıkıcı. Klip iyi gibi, klipi beğendim. Miley baya Lady Gaga yolundan gidiyor ne dersin? @Harunnn60 Yani sakinleşcem diye baya abartdı, eski tarzından uzaklaştı. Aslında Malibu harika idi de, bu olmamış. Sizde dinleyin. @sokak sanati @OzaN @Forumdash Genişletmek için tıkla ... Malibu iyiydi tuttu bunu şimdi bir kez dinledim ama sakin kafa ile bir daha dinleyeceğim. Gaga gibi olur mu demek için çok erken. Şuan yeni tarzına halen ilgi var birde yeni albümü de yakında gelecekmiş. Sanırım nabız yokluyor bu şarkılarla.
F Forumdash Favori Üye Katılım 21 Temmuz 2012 Mesajlar 66,020 Reaksiyon puanı 40,339 Puanı 1,060 19 Ağustos 2017 #4 Ahmed' Alıntı: Öğlen konuyu açacakdım ama açamadım. Şimdiye kısmetmiş. Bu gece yayınlanmış ve daha 3 milyona ulaşmadı. Bence ilk 2 dinlememe göre iyi değil şarkı, hatta baya sıkıcı. Klip iyi gibi, klipi beğendim. Miley baya Lady Gaga yolundan gidiyor ne dersin? @Harunnn60 Yani sakinleşcem diye baya abartdı, eski tarzından uzaklaştı. Aslında Malibu harika idi de, bu olmamış. Sizde dinleyin. @sokak sanati @OzaN @Forumdash Genişletmek için tıkla ... Yok olmamiş şarkı... Değişmişse değişmiş değişikliğini bana yansıtmasın, şarkılarını yansıtmasın. Bana ilham olmıcak zaten... neden beni eğlendirmiyor Who owns my heart tarzına dönse o klipte ona ve şarkıya aşığım
Ahmed' Alıntı: Öğlen konuyu açacakdım ama açamadım. Şimdiye kısmetmiş. Bu gece yayınlanmış ve daha 3 milyona ulaşmadı. Bence ilk 2 dinlememe göre iyi değil şarkı, hatta baya sıkıcı. Klip iyi gibi, klipi beğendim. Miley baya Lady Gaga yolundan gidiyor ne dersin? @Harunnn60 Yani sakinleşcem diye baya abartdı, eski tarzından uzaklaştı. Aslında Malibu harika idi de, bu olmamış. Sizde dinleyin. @sokak sanati @OzaN @Forumdash Genişletmek için tıkla ... Yok olmamiş şarkı... Değişmişse değişmiş değişikliğini bana yansıtmasın, şarkılarını yansıtmasın. Bana ilham olmıcak zaten... neden beni eğlendirmiyor Who owns my heart tarzına dönse o klipte ona ve şarkıya aşığım