Miley Cyrus - Malibu (Yeni Klip - 2017)

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,043
Puanı
1,060
Uzun zamandır seslizğini koruyan ABD'li şarkıcı Miley Cyrus yeni bir kliple geldi.
Şarkı yeni albümden ilk single.

Malibu isimli şarkı Miley Cyrus ve Oren Yoel tarafından yazıldı.

İlk dinlediğimde bu ne ya dedim, sonra bağımlı oldum ya. Çokkk pozitif ve güzel bir etkisi var şarkının. :D
Ayrıca klipdeki görüntüler de harika, Miley çok samimi pozlar vermiş.

Klip 2. günün sonunda 25M şu an, süper.

@OzaN @Forumdash @Harunnn60 @tolgab @destere @sokak sanati

@sokak sanati

İlk dinlediğimde bu ne ya dedim, sonra bağımlı oldum ya. Çokkk pozitif ve güzel bir etkisi var şarkının. :D
Ayrıca klipdeki görüntüler de harika, Miley çok samimi pozlar vermiş.

Klip 2. günün sonunda 25M şu an, süper.

@OzaN @Forumdash @Harunnn60 @tolgab @destere @sokak sanati

@sokak sanati
Bu kız duruldu biraz sanki Ahmet he ne dersin? :A Geçenlerde İnstagrama bakmştım öyle eskisi kadar çılgın şeyler paylaşmıyordu sonra yeni klibi filan da sakin. :D

Bu kız duruldu biraz sanki Ahmet he ne dersin? :A Geçenlerde İnstagrama bakmştım öyle eskisi kadar çılgın şeyler paylaşmıyordu sonra yeni klibi filan da sakin. :D
Aynen. :D Yaş ireliledikce baya bi sakinleşti farkındayım ben de.
Fazla abartıyordu bazı şeyleri ve o haraketleri ile sadece antilerini çoğaltıyordu. Biraz aradan sonra dönmesi harika oldu. :Z
Sen beğendinmi? Bak dinledikce süper enerjisi var.

Durulması güzel biraz da seksiyim ben havalarını azaltsa iyi olacak. Şarkıyı pek sevmedim. Yeni albüm mü çıktı yoksa tekli mi? @Ahmad albümde umarım benlik şarkılar vardır.

Aynen. :D Yaş ireliledikce baya bi sakinleşti farkındayım ben de.
Fazla abartıyordu bazı şeyleri ve o haraketleri ile sadece antilerini çoğaltıyordu. Biraz aradan sonra dönmesi harika oldu. :Z
Sen beğendinmi? Bak dinledikce süper enerjisi var.
Dinledikçe alışırım galiba.. Klibi beğendim ama güzel. :D

Durulması güzel biraz da seksiyim ben havalarını azaltsa iyi olacak. Şarkıyı pek sevmedim. Yeni albüm mü çıktı yoksa tekli mi? @Ahmad albümde umarım benlik şarkılar vardır.
İlluminitanın kendisine verilen 5 yıllık görevi doldurup özgür kalmış.. :X :A

12. gününde 69,3M şu an. :Z
Harika gidiyor, ama zamanla azalır günlük izleme. Yine de yıl sonuna 500-600M+'lara gelir.