Bu kız duruldu biraz sanki Ahmet he ne dersin? Geçenlerde İnstagrama bakmştım öyle eskisi kadar çılgın şeyler paylaşmıyordu sonra yeni klibi filan da sakin.İlk dinlediğimde bu ne ya dedim, sonra bağımlı oldum ya. Çokkk pozitif ve güzel bir etkisi var şarkının.
Ayrıca klipdeki görüntüler de harika, Miley çok samimi pozlar vermiş.
Klip 2. günün sonunda 25M şu an, süper.
@OzaN @Forumdash @Harunnn60 @tolgab @destere @sokak sanati
@sokak sanati
Aynen. Yaş ireliledikce baya bi sakinleşti farkındayım ben de.Bu kız duruldu biraz sanki Ahmet he ne dersin? Geçenlerde İnstagrama bakmştım öyle eskisi kadar çılgın şeyler paylaşmıyordu sonra yeni klibi filan da sakin.
Temmuza çıkacak albüm.Durulması güzel biraz da seksiyim ben havalarını azaltsa iyi olacak. Şarkıyı pek sevmedim. Yeni albüm mü çıktı yoksa tekli mi? @Ahmad albümde umarım benlik şarkılar vardır.
Dinledikçe alışırım galiba.. Klibi beğendim ama güzel.Aynen. Yaş ireliledikce baya bi sakinleşti farkındayım ben de.
Fazla abartıyordu bazı şeyleri ve o haraketleri ile sadece antilerini çoğaltıyordu. Biraz aradan sonra dönmesi harika oldu.
Sen beğendinmi? Bak dinledikce süper enerjisi var.
İlluminitanın kendisine verilen 5 yıllık görevi doldurup özgür kalmış..Durulması güzel biraz da seksiyim ben havalarını azaltsa iyi olacak. Şarkıyı pek sevmedim. Yeni albüm mü çıktı yoksa tekli mi? @Ahmad albümde umarım benlik şarkılar vardır.