Miley Cyrus - Dooo It! (Yeni Klip)

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,385
Puanı
1,060
Miley Cyrus - Dooo It! (Yeni Klip)

MileyCyrusAndHerPetz_article_story_large-150x150.jpg

Miley Cyrus yeni şarkısı Dooo It!'i geçtiğimiz hafta hesabından sevenlerine paylaştı.

Yüzünden akan çeşitli soslar ile fantezi yaptığı klip 2. haftasında 10 milyon izleyiciye ulaştı. Miley Cyrus'un 5. albümünün ilk teklisi olan klibe 100 bin küsür beğeni gelirken 150 bin dislike gelmiştir. Yoruma kapalı olarak yükleyen Miley Cyrus sevenleri için bedavaya yüklemiştir bu videoyu.

Miley Cyrus - Dooo It! ;

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Hayatımda gördüğüm en iğrenç klip.:( Bu kız akıllanmaz yeminle.ss

@yigit_00 sen bu klipten sonra yazmaz oldun.:F

@Ahmad @OzaN hayret bi şey @ozgur2113 @Titanium @denizz19
Bu, gerçek klip değil. VMA'de performans sergilerken arkada gösterilen video. Gerçek klip olsaydı Vevo hesabından paylaşırdı zaten. :)
Yazmamamın bunla bir ilgisi yok. Sadece haberleri okuyorum, yazmaya üşeniyorum. :)

Ha bi de @sokak sanati bu yeni albümün ik teklisi değil. Miley'in gerçek kendi albümü 2016 başlarında çıkacak. :)

Bu, gerçek klip değil. VMA'de performans sergilerken arkada gösterilen video. Gerçek klip olsaydı Vevo hesabından paylaşırdı zaten. :)
Yazmamamın bunla bir ilgisi yok. Sadece haberleri okuyorum, yazmaya üşeniyorum. :)

Ha bi de @sokak sanati bu yeni albümün ik teklisi değil. Miley'in gerçek kendi albümü 2016 başlarında çıkacak. :)
Ben araya girmiş gibi oluyorum ama MS'de oy kullanmayı unutma sakın. :F

Yiğit'im çok sert mesaj yazmışsın.:( Ben geyik olsun diye şey ettim.:bhr:
Ben bazı kaynaklardan yazan bilgilerden yola çıkarak açtık konuyu. Duyduğuma göre bilerek vevo'dan yüklemiş. Bedava olsun istemiş sanırım. İlk şarkısı olarakta yine ekside yazıyor.:(

Yav eskiden güzel saf güzel bi kızdın, niye önüne gelen kötü kız rölüne bürünmeye çalışıyor anlamıyorum..

Klip gözümü baya yordu. İçerikler baya dolgun. :(

Şarkı ise ehh diyebilirim. Öyle ahım şahım bir şöyleyis yapılmamış.

Yiğit'im çok sert mesaj yazmışsın.:( Ben geyik olsun diye şey ettim.:bhr:
Ben bazı kaynaklardan yazan bilgilerden yola çıkarak açtık konuyu. Duyduğuma göre bilerek vevo'dan yüklemiş. Bedava olsun istemiş sanırım. İlk şarkısı olarakta yine ekside yazıyor.:(
Miley'e kötü bir yorum yapılınca otomatikman sertleşiyorum. Kusura bakma. :X
Ayrıca dediğim gibi gerçek klip değil. selenanın stars dance şarkısındaki gibi bir şey. Performans sergilerken arkada gösterilen video
Yeni albümünün ilk teklisi zaten ama bu bahsedilen 5. stüdyo albümü değil. Sadece hayranları için hazırladığı bir EP albümü. Öyleki albümde 40 saniyelik şarkılar bile var. :D

Yav eskiden güzel saf güzel bi kızdın, niye önüne gelen kötü kız rölüne bürünmeye çalışıyor anlamıyorum..
Arkadaş ortamı çok değiştiriyor insanı. :(

Miley'e kötü bir yorum yapılınca otomatikman sertleşiyorum. Kusura bakma. :X
Ayrıca dediğim gibi gerçek klip değil. selenanın stars dance şarkısındaki gibi bir şey. Performans sergilerken arkada gösterilen video
Yeni albümünün ilk teklisi zaten ama bu bahsedilen 5. stüdyo albümü değil. Sadece hayranları için hazırladığı bir EP albümü. Öyleki albümde 40 saniyelik şarkılar bile var. :D

Arkadaş ortamı çok değiştiriyor insanı. :(

Farkettim.:F Çok yüklenmeyeceğim artık sana.
Şimdi konuyla uğraşmayayım. Sen orjinal klip çıkınca açarsın.:Z

Liam'dan ayrılınca böyle oldu bu kız.:(

Farkettim.:F Çok yüklenmeyeceğim artık sana.
Şimdi konuyla uğraşmayayım. Sen orjinal klip çıkınca açarsın.:Z

Liam'dan ayrılınca böyle oldu bu kız.:(
Zaten bunu niye ben açmadımi onu da bilmiyorum. :D

Ya onu hala unutamadı. Hala onun hakkında şarkı yazıyor. Bu albümde bile ona ayzdığı şarkılar var. Sanırım I Get So Scared'i ona yazmıştı. :T

Bir de dediğim gibi arkadaş ortamı. :( Cheyne ve Denika varken böyle değildi. :( Hep Wayne ve Katy yüzünden. :pala:

Zaten bunu niye ben açmadımi onu da bilmiyorum. :D

Ya onu hala unutamadı. Hala onun hakkında şarkı yazıyor. Bu albümde bile ona ayzdığı şarkılar var. Sanırım I Get So Scared'i ona yazmıştı. :T

Bir de dediğim gibi arkadaş ortamı. :( Cheyne ve Denika varken böyle değildi. :( Hep Wayne ve Katy yüzünden. :pala:

Ne diyelim umarım düzelir.:A O dediklerini tanımıyorum bu arada.:F

Bende zaten tereddüt ederek açtım konuyu.:F Yiğit niye açmadı diye düşündüm en sık Het halde fırsat bulamadı dedim açtım.:D

Liam çokta yakışıklı değil. Bence bulur yenisini. Zaten Jennifer'la takılıyor hiç sevmiyorum Liam'ı.:A

Ne diyelim umarım düzelir.:A O dediklerini tanımıyorum bu arada.:F

Bende zaten tereddüt ederek açtım konuyu.:F Yiğit niye açmadı diye düşündüm en sık Het halde fırsat bulamadı dedim açtım.:D

Liam çokta yakışıklı değil. Bence bulur yenisini. Zaten Jennifer'la takılıyor hiç sevmiyorum Liam'ı.:A
Tanımaman normal. Smilers dışında birisinin tanıyacağını sanmıyorum. :F

Tekrar söylüyorum. Forumdan soğudum. Aklıma bile gelmemişti yani konu açmak. :ozur:

Kızcağız unutmak için Patrick ve Stella ile çıktı ama unutamıyor işte. :T

Tekrar söylüyorum. Forumdan soğudum. Aklıma bile gelmemişti yani konu açmak. :ozur:

Aman bizi sensiz bırakma.:bhr: Zaten Miley albüm çıkarıyormuş. Reklam gerekecek forumda da. Bence böyle zirve yapacak iken bırakma.:Z Yada soğuma.

Bu arada MS oyunu kullandın mi.:A Geçen hafta ki gibi çok şey değiştirecek oylarını bekliyoruz.:Z

Aman bizi sensiz bırakma.:bhr: Zaten Miley albüm çıkarıyormuş. Reklam gerekecek forumda da. Bence böyle zirve yapacak iken bırakma.:Z Yada soğuma.

Bu arada MS oyunu kullandın mi.:A Geçen hafta ki gibi çok şey değiştirecek oylarını bekliyoruz.:Z

@yigit_00 miley bisex mi.😱

@yigit_00 miley bisex mi.😱
Amaaan forumda pek sevenim yok zaten. Ayrılsam kimse fark etmez bile.

Kullanmadım hala. :bhr:

Hayır, panseksüel