Aynen merakla bekliyoruz bomba olacak.dün çok boş sahne vardı ondan düşmüştür haftaya toparlar biraz sezon finali bomba olacak
Aynen merakla bekliyoruz bomba olacak.dün çok boş sahne vardı ondan düşmüştür haftaya toparlar biraz sezon finali bomba olacak
Çok güzel şarkı gerçekten Hamza artık öğrensin Asaf'ın kim olduğunu.Milat - Var Git Ölüm
sezon finalinde öğrenir büyük ihtimalleÇok güzel şarkı gerçekten Hamza artık öğrensin Asaf'ın kim olduğunu.
İnşallah bende öyle düşünüyorum.sezon finalinde öğrenir büyük ihtimalle
esinin asafla bağlantısı olduğunu hiç düşünemedim baya şaşırdım son sahnede sen ne düşünüyorsunİnşallah bende öyle düşünüyorum.
Aynen bende öyle, bakalım neler olacak, Gökçeye nolacak merak ediyorum.esinin asafla bağlantısı olduğunu hiç düşünemedim baya şaşırdım son sahnede sen ne düşünüyorsun
gökçe akıllı kız bir şeyler planlıyor ama bakalım neler olacakAynen bende öyle, bakalım neler olacak, Gökçeye nolacak merak ediyorum.
Aynen öyle, merakla bekliyoruz, Asaf sence yakalanır mı?.gökçe akıllı kız bir şeyler planlıyor ama bakalım neler olacak
yok yakalanacağını sanmıyorum,yağız aliyle ilgili ne planladığını merak ediyorum hamza ve murat dağtekin üzerine bir oyun oynacak büyük ihtimalleAynen öyle, merakla bekliyoruz, Asaf sence yakalanır mı?.
Zaten Asaf Hamza'yı istiyor, bencede öyle olacak.yok yakalanacağını sanmıyorum,yağız aliyle ilgili ne planladığını merak ediyorum hamza ve murat dağtekin üzerine bir oyun oynacak büyük ihtimalle
asaf yağızı niye kaçırdı sence,niye direk hamzayı kaçırmadıZaten Asaf Hamza'yı istiyor, bencede öyle olacak.
Bence Murat'ı yakalayıp intikamını almak istiyor birde ordan Hamza'yı getirmek.asaf yağızı niye kaçırdı sence,niye direk hamzayı kaçırmadı
en mantıklısı şu an dediğin gibi duruyor,zaten haftaya görürüz bakalım asafın planındanBence Murat'ı yakalayıp intikamını almak istiyor birde ordan Hamza'yı getirmek.
Bakalım fragmanı bekliyoruz.en mantıklısı şu an dediğin gibi duruyor,zaten haftaya görürüz bakalım asafın planından
evet,bir an önce cuma gelsinde bölümü izleyelimBakalım fragmanı bekliyoruz.
Aynen öyle merakla bekliyoruz.evet,bir an önce cuma gelsinde bölümü izleyelim
Merakla bekliyoruz.10.Bölüm (Sezon Finali)-FRAGMAN
https://www.facebook.com/video.php?v=1085922074771166
hayal kırıklığına uğradım,sezon finali normal bir bölüm gibi olacak
beni hayal kırıklığına uğrattı bu fragmanMerakla bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?