TRT 1 Milat - Dizi Yorumları

diyaloglar da şimdilik dikkatimi çeken birşey olmadı yalnız çekimler güzel beğendim aksiyonda iyiydi tabi bunlar için erken daha ilk bölüm devamı nasıl gelir görecez
aksiyonlar çok başarılı onları büyük ihtimal yabancı ekipler yaptı

ve yine vadien bir karekter samuel in karısı sara 🙂

Ekipte cok iyi isimler var. Burcu Kara'da rolüne cuk oturmus.

Diziyi begendim ama gidisati az cok belli. Kizilelma gibi bir dizi olacak. Kitlesi belli, belirli bir kitleye hitap ettigi acik. Ufuk Bayraktar döktürüyor bence.

Diziyi begendim ama gidisati az cok belli. Kizilelma gibi bir dizi olacak. Kitlesi belli, belirli bir kitleye hitap ettigin acik. Ufuk Bayraktar döktürüyor bence.
hamza ve ekibi epey güzel operasyonları güzel olacak

Hamza kafasina göre hareket edecek tip. Burcu Kara'yi daha cok sinir eder.

O Avukat'ta sever eninde sonunda.

Kesinlikle. Kizilema tarzi bir sey. Begendim.
Aynen, Kızılelma'yı da çok severdim Ufuk Bayraktar çok iyi oynuyor, Gökçe Hamza'ya aşık olacak.

dizideki özellikle aksiyon sahneleri çok iyiydi gerçekten sinema tadında sahneler izledik
aga senin tarzını az çok öğrendim zevklerimiz ortak gibi duruyor bizde vadiyi beğeniyoruz sen niye başlamıyorsun vadiye acayip birşeydir tavsiye ederim bu zevki yaşa derim 🙂

Aga izlemeye çalışıcam, başlamaya çalışıcam inşallah, aksiyonlu dizileri çok severim, buda tam bana göre izlicem Kvp'yi inşallah.

O Avukat'ta olur kesin.
Kavga ile basladi zaten.
Aynen.

Izliyorum şuan Namazda vuruldu

@EFE UYSAL aga bak bizim konuyu biliyorsun sınırsız destek vardır ; vadi hastasıyızdır gecelere kadar saatlerce konuşuruz
istediğin şeyleride sorarsın anlatmada sıkıntıda olmaz zaten, o vadinin havasına bir gir gerisi gelecek bekliyoruz haberin olsun 🙂

Tm aga Perşembeleri bakmaya çalışacam, çok aksiyonlu dizi olduğunu biliyorum, saol bu arada.