aksiyonlar çok başarılı onları büyük ihtimal yabancı ekipler yaptıdiyaloglar da şimdilik dikkatimi çeken birşey olmadı yalnız çekimler güzel beğendim aksiyonda iyiydi tabi bunlar için erken daha ilk bölüm devamı nasıl gelir görecez
aksiyonlar çok başarılı onları büyük ihtimal yabancı ekipler yaptıdiyaloglar da şimdilik dikkatimi çeken birşey olmadı yalnız çekimler güzel beğendim aksiyonda iyiydi tabi bunlar için erken daha ilk bölüm devamı nasıl gelir görecez
ben hep bireyseldim)))Nijerya'daki sahneler güzeldi. Ekip kurulma asamasinda.
Hamza bireysel olacak yine basi buyruk.
görüntü yönetmeni rico ymuşaksiyonlar çok başarılı onları büyük ihtimal yabancı ekipler yaptı
kaliteli olması için görüntü ve efekler yabancılara bırakmışlargörüntü yönetmeni rico ymuş
hamza ve ekibi epey güzel operasyonları güzel olacakDiziyi begendim ama gidisati az cok belli. Kizilelma gibi bir dizi olacak. Kitlesi belli, belirli bir kitleye hitap ettigin acik. Ufuk Bayraktar döktürüyor bence.
hamza ve ekibi epey güzel operasyonları güzel olacak
Aynen, Kızılelma'yı da çok severdim Ufuk Bayraktar çok iyi oynuyor, Gökçe Hamza'ya aşık olacak.Hamza kafasina göre hareket edecek tip. Burcu Kara'yi daha cok sinir eder.
O Avukat'ta sever eninde sonunda.
Kesinlikle. Kizilema tarzi bir sey. Begendim.
O Avukat'ta olur kesin.Aynen, Kızılelma'yı da çok severdim Ufuk Bayraktar çok iyi oynuyor, Gökçe Hamza'ya aşık olacak.
Aga izlemeye çalışıcam, başlamaya çalışıcam inşallah, aksiyonlu dizileri çok severim, buda tam bana göre izlicem Kvp'yi inşallah.dizideki özellikle aksiyon sahneleri çok iyiydi gerçekten sinema tadında sahneler izledik
aga senin tarzını az çok öğrendim zevklerimiz ortak gibi duruyor bizde vadiyi beğeniyoruz sen niye başlamıyorsun vadiye acayip birşeydir tavsiye ederim bu zevki yaşa derim 🙂
Aynen.O Avukat'ta olur kesin.Kavga ile basladi zaten.
Tm aga Perşembeleri bakmaya çalışacam, çok aksiyonlu dizi olduğunu biliyorum, saol bu arada.@EFE UYSAL aga bak bizim konuyu biliyorsun sınırsız destek vardır ; vadi hastasıyızdır gecelere kadar saatlerce konuşuruzistediğin şeyleride sorarsın anlatmada sıkıntıda olmaz zaten, o vadinin havasına bir gir gerisi gelecek bekliyoruz haberin olsun 🙂
ne demek aga seninle acayip yorumlar yapacaz bak o elektirği aldım 🙂Tm aga Perşembeleri bakmaya çalışacam, çok aksiyonlu dizi olduğunu biliyorum, saol bu arada.
İnşallah, aynen babamda izin verirse izlicem.ne demek aga seninle acayip yorumlar yapacaz bak o elektirği aldım 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?