Evet şimdi hatırladım kısa bir süre Nermin'in kızını hamile bırakıp kaçmıştı.Umutsuz Ev Kadınları'nda da yok muydu?
He işte o ya, tamam.Evet şimdi hatırladım kısa bir süre Nermin'in kızını hamile bırakıp kaçmıştı.
Zafer Algöz'e mi diyorsun?Bi şey sorcam ilk bölümü tam izleyemedim, Mihrap o adamla karşılaştı mı bölümün sonunda?
Evet.Zafer Algöz'e mi diyorsun?Sonunda değil bölümün ortalarında karşılaştılar.
Evet rakip falan oldular izle.Evet.O zaman ben hiç birşey izlememişim, 21.00'da kapadım sonra izlerim diye demek baya devam etmiş.
Umarım haftasonu tekrarı vardır.Bir bakayım.
Büyük bir ihtimal tekrar verilir. Pazar günü olabilir mesela hatta 19:45'de.Evet.O zaman ben hiç birşey izlememişim, 21.00'da kapadım sonra izlerim diye demek baya devam etmiş.
Umarım haftasonu tekrarı vardır.Bir bakayım.
Cumartesi 23.15'de varmış, çok iyi oldu tam bana uygun gün ve saat.Büyük bir ihtimal tekrar verilir. Pazar günü olabilir mesela hatta 19:45'de.
Çok hızlı olaylar gelişmiş.Evet rakip falan oldular izle.
İntikam'da da sevmezdim.Cumartesi 23.15'de varmış, çok iyi oldu tam bana uygun gün ve saat.
Çok hızlı olaylar gelişmiş.
Bu arada Zafer'in konuşmasını pek beğenmedim aslında, çok yapmacık.
İyi güzel bir saat. Dizinin kalıcı olmasını isterim Yasemin Yalçın'ı bu role çok yakıştırdım.Cumartesi 23.15'de varmış, çok iyi oldu tam bana uygun gün ve saat.
Çok hızlı olaylar gelişmiş.
Bu arada Zafer'in konuşmasını pek beğenmedim aslında, çok yapmacık.
😱 Eşi olduğunu biliyorum ama, Yasemince'de ikisinin çöplük skecleri güzel oluyordu.İntikam'da da sevmezdim.Proje tasarım İlyas İlbey'inmiş Yasemin Yalçın'ın eşi jenerikte gördüm.
Umarım, çocukluğum onun programlarıyla geçti "İnce İnce Yasemince".İyi güzel bir saat. Dizinin kalıcı olmasını isterim Yasemin Yalçın'ı bu role çok yakıştırdım.
Evet gönderme yapıyorlardı çok güzel.😱 Eşi olduğunu biliyorum ama, Yasemince'de ikisinin çöplük skecleri güzel oluyordu.
Umarım, çocukluğum onun programlarıyla geçti "İnce İnce Yasemince".
Melis'im de çok iyi canlandırıyor rolünü ama.
Kendisi de diyordu zaten bana niye hep sahtekar rolleri geliyor diye.Tam olmasa da bölümün büyük çoğunluğunu izledim.
Başlarda sıksa hiç güldürmese de dayandım reklam arasından sonra gayet güzelleşti dizi, karakterleri tanımaya başladım yavaş yavaş. Güldürdüğü sahneler oldu özellikle kuyumcu çok iyiydi.
Kadir Çöpdemir, rolü için biçilmiş kaftan.Mihrap karakterinin kardeşiyle sahneleri biraz abartılıydı çok bağırarak konuşuyor o yönden biraz itici ama çok iyi bir anne figürü; çok mutsuzken bile kızı gelince onu güldürmeyi başardı..
Genel olarak ortalama bir dizi denk geldikçe bakacağım türden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?