Michelle Fairley, Namı Diğer Catelyn Stark Resurrection Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1406139661.jpg

Geçtiğimiz sezon Amerika'nın saygın kanallarından abc kanalında yayın hayatına başlayan yeni bilim kurgu dizisi Resurrection'ın kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Jason Mott‘un 'The Returned' adlı fantastik romanından televizyona uyarlanan dizinin kadrosuna katılan isim, HBO yapımı Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Catelyn Stark karakteriyle tanınan İrlandalı aktris Michelle Fairley oldu.

İlk sezonunda olduğu gibi yine Pazar akşamları izleyiciyle buluşacak dizinin ikinci sezonu 28 Eylül 2014 tarihinde başlayacak.

@xemrexxx @destere @Çiğdem- @yatutarsa

süper :Z yeni sezonda reytinglerini artirir umarım

süper :Z yeni sezonda reytinglerini artirir umarım

harika bir haber

diziyi yarım bırakmıştım devam etmem için bir sebep doğdu :)
sırada sibel kekili var o da gelsin artık bu diziye dizi cennete döner :)

Benim yeni sezonda hiç izleme isteğim yoktu ama Catelyn Stark'ı görünce bir şans vereceğim.:)
Got bittimi?
bitince rectify e başlayacaktın unutma ?
birde Got un 4x9. bölümüyle ilgili yorumunu merak ediyordum? benim yorumum diğer izleyen arkadaşların yorumundan ters istikametteydi sende durumlar nasıl acaba :)

Got bittimi?
bitince rectify e başlayacaktın unutma ?
birde Got un 4x9. bölümüyle ilgili yorumunu merak ediyordum? benim yorumum diğer izleyen arkadaşların yorumundan ters istikametteydi sende durumlar nasıl acaba :)
4x8'i izledim geri kalan 2 bölümüde izlerim bir ara, Homeland'ın da ilk 4 bölümünü izledim.

Biraz dizilerden konuşalım mı?

Hangi dizidesin birlikte dizi izleyip yorumlaşmayalı çok oldu.:(

4x8'i izledim geri kalan 2 bölümüde izlerim bir ara, Homeland'ın da ilk 4 bölümünü izledim.

Biraz dizilerden konuşalım mı?

Hangi dizidesin birlikte dizi izleyip yorumlaşmayalı çok oldu.:(
rectify i izliyorum ilk sezon 6 bölümmüş ikinci sezon daha devam ediyor beşinci bölümde şu an dizi, seveceğin dizilerden mutlaka ilk bölüme bak :) ben öyle bir dalış yaptım diziye üç günde @Forumdash a yetiştim:)
pll izliyorum çerez niyetine haftada bir gün ondada güncele yetiştim, ama onu sana tavsiye etmem :)
the strain izliyorum yeni dizi daha ikinci bölüm yayınlandı bilimkurğu tarzı hoş bir dizi çok yüksek beklentilerin olmasın arada iyi gidiyor
utopia izliyorum o da ilginç bir dizi ortalama güzel bir dizi bir ilk bölümüne bakma imkanın varsa bir ara göz at ..
six feet under ı bekliyorum sabırsızlıkla @OzaN bayramdan sonra diyor bekle babam bekle :)
orange is the new black de frene bastım, arkadaşları bekliyorum yine haftalık iki gün izlenecekmiş onu bekliyorum
şimdilik bunlar var :)

rectify i izliyorum ilk sezon 6 bölümmüş ikinci sezon daha devam ediyor beşinci bölümde şu an dizi, seveceğin dizilerden mutlaka ilk bölüme bak :) ben öyle bir dalış yaptım diziye üç günde @Forumdash a yetiştim:)
pll izliyorum çerez niyetine haftada bir gün ondada güncele yetiştim, ama onu sana tavsiye etmem :)
the satrain izliyorum yeni dizi daha ikinci bölüm yayınlandı bilimkurğu tarzı hoş bir dizi çok yüksek beklentilerin olmasın arada iyi gidiyor
utopia izliyorum o da ilginç bir dizi ortalama güzel bir dizi bir ilk bölümüne bakma imkanın varsa bir ara göz at ..
six feet under ı bekliyorum sabırsızlıkla @OzaN bayramdan sonra diyor bekle babam bekle :)
orange is the new black de frene bastım, arkadaşları bekliyorum yine haftalık iki gün izlenecekmiş onu bekliyorum
şimdilik bunlar var :)
Sherlock'u izlemeyi düşünmüyormusun? Neyse sen Homeland'a başla bende kısa zaman içinde Rectify'e başlarım.
Çok hızlı gitme yalnız beni beklede birlikte yorumlaşalım.:)

Sherlock'u izlemeyi düşünmüyormusun? Neyse sen Homeland'a başla bende kısa zaman içinde Rectify'e başlarım.
Çok hızlı gitme yalnız beni beklede birlikte yorumlaşalım.:)
sherlock u izlemiştim zaten :)

homeland a elimdeki diziler bitince başlayacağım sanırım

Moderatörün son düzenlenenleri:
sherlock u izlemiştim zaten :)

homeland a elimdeki diziler bitince başlayacağım sanırım

ayrıca hannibal deki jack yeni bir komedi dizisinde başrol oynayacakmış ve bir aile baabsı rolündeymiş
komedi sevmemde yinede jack in hatrı için bakarım ilk bölümlere :)

540486.jpg

@OzaN konuyu açmış sanırım ya da ben bulamadım :)
Afişte dizinin ismi yazıyor, Black-ish:X

GoT bu gece bitiyor, bende senin gibi 9.bölümü sevmedim.:X

O değilde Yabancıdiziizle1 sitesi kapanmış, dizimag'dan sonra bu yapılırmıydı bize.:(
aynı sorun bendede var bende habire çerezleri siliyorum düzelsin diye alakasız :)
sorun siteden kaynaklı kapanmışmı acaba yoksa geçici sorunmu ?
alternatif olarak harika dizi izle com var sanırım :)