Michael Schumacher

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,252
Puanı
1,061
Formula 1 efsanesi Aytron Senna ile sürekli 'gelmiş geçmiş en iyi F1 pilotu' olması konusunda karşılaştırılan, F1 tarihindeki en çok rekorun sahibi Formula 1 efsanesi
awww.autoweek.com_storyimage_CW_20091123_F1_911239994_Michael_Schumacher.jpg

Ekli dosyalar

• awww.autoweek.com_storyimage_CW_20091123_F1_911239994_Michael_Schumacher.jpg
    awww.autoweek.com_storyimage_CW_20091123_F1_911239994_Michael_Schumacher.jpg
    59.9 KB · Hit: 360
Son düzenleme:
Başlığı okurken yanlış telafuzdan bu herif kim diyerek konuya girdim. :X

İyidir de bırakmamışmıydı. (b)

Kesinlikle efsanedir ve en iyisidir. Şimdilerde düşüşte olmasında en büyük etken kullandığı arabanın Redbull gibi arabaların yanında oyuncak araba gibi kalması. :)

f1 tarihinin açık ara en iyisi tüm rekorların sahibi f1 f1 yapan adam.
büyük hayranıydım f1 e bağlanmamı sağladı o bırakınca zaten bende bıraktım ki f1 artık bitmiş bir spor dalıdır kim ne derse desin değişen sistemler arabalar saçmalıklar bitirdi formula 1 i
vettel in en iyi arabayla her yarışı kazanması şeklinde geçiyo artık
M.S.C :( unutulmaz

ayrıca konudaki sennayla en iyi kıyaslaması yapılıyo kısmına katılmıyorum öyle bişey de yok zaten M.S.C tartışmasız en iyisidir ve her zaman 1 numara olarak kalır

f1 tarihinin açık ara en iyisi tüm rekorların sahibi f1 f1 yapan adam.
büyük hayranıydım f1 e bağlanmamı sağladı o bırakınca zaten bende bıraktım ki f1 artık bitmiş bir spor dalıdır kim ne derse desin değişen sistemler arabalar saçmalıklar bitirdi formula 1 i
vettel in en iyi arabayla her yarışı kazanması şeklinde geçiyo artık
M.S.C :( unutulmaz

ayrıca konudaki sennayla en iyi kıyaslaması yapılıyo kısmına katılmıyorum öyle bişey de yok zaten M.S.C tartışmasız en iyisidir ve her zaman 1 numara olarak kalır
Senna MSC kadar uzun süre yarışamadı, 94'te öldü yarıştaki kazada. Ama o ana kadar çok iyiydi ve o zamanın fenomeniydi. MSC'nin kıramadığı rekorlar genelde Senna'ya ait. Azımsanacak birisi değil Aytron Senna.

Son düzenleme:
Senna MSC kadar uzun süre yarışamadı, 94'te öldü yarıştaki kazada. Ama o ana kadar çok iyiydi ve o zamanın fenomeniydi. MSC'nin kıramadığı rekorlar genelde Senna'ya ait. Azımsanacak birisi değil Artyon Senna.
senna 34-35 yaşında ölmedi mi zaten 38 en fazla 40 da bırakılıyor bildiğim kadarıyla 3-4 tane şampiyonluğu vardı :)msc ye yetişmesi için kalan seneleri alması gerekiyordu (b)

senna 34-35 yaşında ölmedi mi zaten 38 en fazla 40 da bırakılıyor bildiğim kadarıyla 3-4 tane şampiyonluğu vardı :)msc ye yetişmesi için kalan seneleri alması gerekiyordu (b)
MSC 20 yaşında girdi F1'e :D
Ama yine de MSC daha iyidir tabii bence de. 5 sene üst üste şampiyon olmak mükemmel bir şey :) Sezondaki yarışların yarısından fazlasını kazanmak, pis tur rekorları, her konuda çok iyi.

üstelik o zaman rekabet çok daha iyiydi arabalar birbirine yakındı o çekişme ortamında herkesi ezdi geçti ve çok büyük bi efsane oldu MSC

bu arada M.Schumacher i Mustafa Sarıgüle benden başka benzeten var mı :D

MSC efsanedir az izlemedik Formula 1'i onun sayesinde geri döndüğüne çok sevinmştim arabası rekabetçi değildi ve bazı şansızlıklardan dolayı kötü gitti.

Onun sayesinde f1 hayranı oldum ya.Unutulmaz bir isim o emekli olduktan sonra f1 izlemeyi bıraktım zaten.Şimdi ise f1 eskisi kadar popüler değil

f1 bitme noktasına geldi türkiye de bile yayını yok galiba eskiden sıralama turları yarışlar falan canlı yayın olursu süperdi antreman turlarını bile takip ederdim be o günler aklıma geldi hüzünlendim :d

Gelişecek sezon olarak bu sezonu bulan, yıllardır amele gibi takılan Mercedes takımına geri dönüp, takıma tecrübelerini katıp geçen sene ayrılan isim.

f1 bitme noktasına geldi türkiye de bile yayını yok galiba eskiden sıralama turları yarışlar falan canlı yayın olursu süperdi antreman turlarını bile takip ederdim be o günler aklıma geldi hüzünlendim :D
SmartSpor'da yayınlanıyor :(