Michael Ealy ve Zuleikha Robinson 'The Following'in 3.Sezon Kadrosunda!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059

Kevin Williamson yönetmenliğinde Kevin Bacon, James Purefoy oyuncularının rol aldığı Fox'un suç draması The Following'in kadrosuna yeni isimler dahil oldu.

Almost Human dizisiyle bir anda yıldızı parlayan ve FlashForward, The Good Wife, Common Law ve Californication gibi dizilerde de rol alan Michael Ealy, The Following'in 3. sezon kadrosuna katıldı.

Bir diğer oyuncu ise Homeland dizisinde Roya Hammad rolüyle beğeni kazanan ayrıca Lost dizisiyle de hatırlanabilecek Zuleikha Robinson oldu.

The Following, 3. sezonuyla Ocak ayında ekranlara dönüş yapacak.

@Forumdash @sokak sanati @BesaleT @destere

Bu adamında bi türlü yıldızı parlayamadı
Kendisi sanırım Beyonce'un klibinde de oynamişti
Almost Human'daki robot rolü güzeldi ama dizi çok sıkıcıydı. Neyse Following umarım 2.sezon gibi sıkıcı olmaz
Bu arada yine polis rolü oynarsa şaşmam

Kılıktan kılığa girebilen, parlak zekalı bir katili canlandıracakmış. Anlıcan kötü rolde izleyici karşısına çıkacak.

michael ealy harika bir adam almost humanda favori karekterimdi o bakışlara ölünür yanı

Başkasının düşmanı olacaği düşünülemezdi zaten
ama bi Joe etmecektir
@sokak sanati bizim Joe'ya nolmuştu laa adamı öyle geri plana attılar ki n'oldugunu unuttum

Jeo 2. sezonda ilk sezon gibi efsane değildi sarışın kadın ve ikizler gelmişti biraz geri plana düşmüştü.
Ama ben kılıktan kılığa giren katili sevdim. Hatırlarsan 2. sezon ikizler kaybetmeye başlayınca bozmuştu benim açımdan ve sıkılmıştım umarım bu harcanmaz çabucak.

Benim anladığım diziyi bir tek sen bırakmamısın, diğer arkadaşlar pek hevesli değil.

Evet ikizler Joe'nun birazda olsa eksiliğini kapatmişlardi. Ama Joe'yu gerçekten bitirdilerdi 2.sezon
Joe efsanesi yeniden canlanacaksa bu karakter çabul bozsun

Benim anladığım diziyi bir tek sen bırakmamısın, diğer arkadaşlar pek hevesli değil.

Hep izledim evet @Forumdash baya zorluyordum ama bir yere kadar tabi.
@BesaleT 'te vardı oda yok oldu.ss
Sen başlayacaktın galiba @destere ile onu hatırlıyorum ama ne yaptınız unuttum açıkcası takip edemedim.

Evet ikizler Joe'nun birazda olsa eksiliğini kapatmişlardi. Ama Joe'yu gerçekten bitirdilerdi 2.sezon
Joe efsanesi yeniden canlanacaksa bu karakter çabul bozsun

Bence Emma'sız Joe bir hiç.
Emma ölmüştü yaa.😡 Bak yine içim cız etti.

Ben Joe'dan ümit beslemiyorum ama bu karakterden hoşlanabileceğimi düşünüyorum. Rolü çok efsane.
Birde efsane bir Emma daha çıksa.

@sürgünüm bu resmi spoi içinde değilde açıkca koysaydın çoktan konuya dalış yapmıştım öyle şeyler gizlen memeli
)

Zuleikha Robinson'u gördükten sonra @destere'de başlayabilir. Homeland'dan hatırlıyorsun dimi?
onu yeni gördüm züleyha muhteşem oyuncudur konusunu sevdim dizinin

Valla hiç hatırlamıyorum
Bir tek adamın önde oldugu sahne ayin sahneleriydi ki dizinin en çok hoşuma giden kısımlarıydı. 2.sezonda resmen adamı hiç ettiler

Sen izliyormuydun ki
spoi kutucuğunu mutlaka aç derim
jo lardan falan bahsettiğine göre sanırım züleyhayı görmedin ?

Oyuncuları çok tanımıyorum, ama diziye etkileri olabilir belki. Hadi hayırlısı...

Dördüncü sezonda da böyle bi tane Mısırlı istihbaratçı var. O da oyş.